2777
2789
عنوان

حالم گرفته س اه

577 بازدید | 106 پست

با گوشی مامانش پیام میداد بهم امشب

گفت عکس دختر داییامو بدم ببینی؟

تو گالری مامانش بود

(منم فرستادم براش قبلنا با دخترای فامیلمون.‌.

برای اشنایی..)

گفتم باشه..

اصلا نخواستم مقایسه کنم اونا رو با خودم! 

ولی کلا حالم گرفته شد بیخودی و مقایسه م کردم!نشد که نکنم. سخت بود‌

نمیدونم چرا

عکس خواهرشم زد و گفت

اینم عزیز من///:

میدونم خواهرشه ولی در حقش بدی کرده زیاد

بازم به من مربوط نیست ولی اینجاش به من ربط پیدا میکنه که👇

یه بارم غیر مستقیم گفته بود که تیپ خواهرم خیلی خوبه و غیر مستقیم گفت مثل اون تیپ  بزن

منم بدجور ضایعش کردم و تند برخورد کردم./:

سر اون خیلی زور داره بهم!یا گفت خیلی افتخار میکنم بهش و فلان😐😐😐حالا من هزار تا کارم کنم زورش میاد این کلمه رو به من بگه/:

ادم حسودی نیستم ولی حس میکنم اعتماد به نفسم پایین اومده کلا-___-

ارایشاشون غلیظ بود خیلی ولی با خودم گفتم نکنه من با ارایشم پایین تر از اینا باشم هنوز /:

بعد تپلن من بیماری گوارشی دارم وزنم پایینه

نمیدونم کلا چرا دپ شدم اه 😑😭):

متوجه شد اونم‌..

سعی کرد از دلم دراره وقتی فهمید تو خودم رفتم

ولی خب از دلم در نیومد

به بهونه ی خواب خدافظی کردم که چیزی بروز ندم بیشتر از این 😑

چقدر دختر جوون دارن تو فامیل

همشونم خیلی شرن والا

دیدم که بهش پیام دادن و عکس خودشونو زدن حتی.

میدونم محل نمیده ولی استغفرالله پسر پیغمبر که نیست😐

مگه میشه مقایسه نکنه پیش خودش

یعنی میشه؟

رفتارم بچگونه س!و اینطوری نبودم هیچوقت

خودمم نمیدونم چمه!

گریه مم گرفت حتی😑😐

سلام (-:

وا چه لزومی داشت عکس دخترای فامیلشونو برای شما بفرسته؟!!!!!

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال دختر کسی که تو رو همینجوری قبولت کرد همینجوری هم تا اخرش میخوادت یه بار دیگه هم بت گفت مثل فلاتی تیپ بزن بگو از اول چسم نداشتی من همین شکلی بودم 

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

خب از شما خوشس اومده دیگه اگ اونا رو میخواست میرفت طرف همونا مقایسه لازم نیست

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
وا چه لزومی داشت عکس دخترای فامیلشونو برای شما بفرسته؟!!!!!

به نظرت چه لزومی دلشت؟معلومه هم میخواست حرصش بده هم عکس العملشو ببینه

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
ازمن میشنوی باهاش کات کن که داعما مقایسه نشی 

نمیشه خب

یعنی ادم بخواد ازدواج کنه

شوهرش دختر دایی دختر عمه نداره؟

شرایط مشابهیه فک کنم 😑🤦‍♀️

سلام (-:

مادوسال دوس بودیم رنگ فک فامیلشم ندیدم غیر ی دخترداییش ک میشناختمش شوهر منم تو فامیل خواهان زیاد داشت بیخیال بابا مهم خودشه بخوادت

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
بیخیال دختر کسی که تو رو همینجوری قبولت کرد همینجوری هم تا اخرش میخوادت یه بار دیگه هم بت گفت مثل فل ...

والا بد ضایعش کردم

گفت منظوری نداشتم

تو بد برداشت کردی😑

سلام (-: