2777
2789
عنوان

اگه مادراتونودوست دارین بیایین😍

347 بازدید | 39 پست

بچه ها توروخدا قدرمادراتونوبدونید همه ماهاخیلی مادرامونو دوست داریم عاشقشونیم من خیلی مادرمو دوست دارم دلم براش میسوزه خیلی تنهاست بعضی وقتا میگم کاش ازدواج نکرده بودم الان کنارمادرم بودم بهش میرسیدم نمیذاشتم تنها بمونه اخه هیچ کسی ازخواهرام توشهرمانیستن زنداداشم پیشش هست طبقه بالا ولی خب دیگه خودش هم گرفتارزندگیه خودشه دیگه اونم بچه داره نمیتونه همش پایین باشه ممنون میشم نفری یه صلوات برای سلامتی مادرم بفرستید خیلی خیلی ممنونم ازهمتون نمیدونم چی کار کنم کاش من میتونستم کمکش کنم ولی چیکار کنم کاری ازم بر نمیاد دلم تندتند تنگ میشه براش نزدیکشم ولی به خدا تامیام کاراموانجام بدم شب میشه روزی یکی دوساعت میرم بهش سرمیزنم ولی مادر عزیزم ناراحت میشه فداش بشم من میگه هرروزمیای مثل مرغا یه نوک میزنی میری😁خلاصه وقتایی که هممون دورش جمعیم خیلی خوشحاله انشاالله خداهمه مادراروبرای بچه‌هاشون حفظ کنه خدایا ازت خواهش میکنم همیشه هوای مادرموداشته باش که امیدزنگیه منه نمیدونیدوقتی ازدواج نکرده بودم وقتهایی که میرفت شهرستان مسافرت من بابوی لباساش میخوابیدم انشاالله همتون به آرزوهای قشنگتون  برسید 🤲ببخشید طولانی شد...

برای سلامتی مادرم صلوات ❤مـادران پاکنـد، همچـون یـاسهاگـوهـرانـی ، بهتـر از المـاسهاقلبشان دشتی ز مهـر و عاطفهروحشان لبریز از، احسـاسـها.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منو خواهر برادرام خیلی مادزمو حرص دادیم به نوعی..طفلک همیشه مریض و گریونه

غصه مادرم منو دیوونه میکنه دلم میخواد برم جایی که نبینم کسیو و طاقت اشکهای مادر پیرمو ندارم

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
خداسایشو حفظ کنه روسرتون فرستادم عزیزم

ممنون عزیزم همچنین مادرعزیزشماروخداحفظشون کنه براتون 

برای سلامتی مادرم صلوات ❤مـادران پاکنـد، همچـون یـاسهاگـوهـرانـی ، بهتـر از المـاسهاقلبشان دشتی ز مهـر و عاطفهروحشان لبریز از، احسـاسـها.

من که ی خواهر بزرگتر از خودم دارم 

ازدواج نمیکنه بخاطر مامانم

دعا کنید خواهرم عاقبت بخیر شه

بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...   

خدا همه مادرا رو حفظ کنه...🙏

روح همه ی مامانایی هم که نیستن شاد❤

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
منو خواهر برادرام خیلی مادزمو حرص دادیم به نوعی..طفلک همیشه مریض و گریونه غصه مادرم منو دیوونه میکن ...

عزیزم قدرشوبدون بروکمکش باش نذارگریه کنه نذار غصه بخوره 😔

من خیلی حرصش میدم.ازخودش گذشت برای من.من بی خود.

خیلی ادم بی مصرفیم فقط اومدم خرصش بدم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز