2777
2789
عنوان

شوهرم میگه نمیخوامت😭

6898 بازدید | 56 پست

قبلا خیلی دعوا داشتیم خیلی اما الان دوماهی بود همه چیز داشت خوب پیش میرفت و میدیدم که آرومه و خوشحاله.....اما الان دعوامون شد دوباره یحثای قدیم و اشتباهای قدیمو زد تو سرم که ما از اولم به درد هم نمیحوردیم اما اینجور نیست اصلا....

خودشم فهمیده بود که همه چیز داره بهتر میشه اما بازم بحثای قبلو پیش کشیدو گفت نمیخوامت....گفت همه کارام از رو عادته...گفت نمیخوامت....

چیکار کنم....گریم گرفت نتونستم جلو خودمو بگیرم

خیلی باهاش حرب زدم آروم شه ولی....

چیکار کنم صبح باهاش چه رفتاری باید بکنم؟

میگه کار از ریشه غلطه من از روی سادگی قدیم خیلی اشتباه داشتم اما الان دو ماهه دارم رو خودم کار میکنم خیلی بهتر شدم ولی بهش گفتم مگه من تغییر نکردم میگه اره تو خوبی فقط😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امشب به شوهرم گفتم نمیخوامت خسته شدم از دستش بره به جهنم فقط جای تو باشم ذره ای برام مهم نیست هیچوقت عشقو از کسی گدایی نکنید هر وقت گفت خسته شدم بگو برو درم پشت سرت ببند

هیچی مثل یک همسر خوب و مهربون رفتار کن

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
یه موقع ها از خدا میخوام که بچه دار شم شاید دلش به رحم بیاد شاید بیشتر دوستم داشته باشه....

اصلا وابدا،نکنی باخودت خواهر فقط خودت زجرمیکشی

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

وقتی بیینه دوسش داری هی کوتاه بیای ب خودش اجازه میده بی رحم باشه میدونه هرچی بشه تو بازم میری طرفش یه وقتایی کوتاه اومدن خوبه ولی ن همیشه

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 

به خدا همش تقصیر این فضای مجازیه و این دخترای رنگ و وارنگ با هزار عشوه و ادا و این آهنگای بی معنی که فقط بی حیایی رو ترویج میدن که انقدر مردها پررو و ببخشید عوضی شدن و این دخترای خرابه از خدا بی خبر که رنگ و وارنگ تو خیابونا هستن،شوهره هم میگه این نشد یکی دیکه و راحت بنیاد خانوادشو میپاشونه و براش مهم نیست من که با ف ی ل تر این کوفت و زهرمارا موفقم

بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)
یه موقع ها از خدا میخوام که بچه دار شم شاید دلش به رحم بیاد شاید بیشتر دوستم داشته باشه....

توروخدا انقدر از موضع ضعف برخورد نکن یعنی چی که دلش به رحم بیاد کسی که لیاقت عشق تو رو نداره همون بهتر که بره