2821
2789
عنوان

جنین عرضی

| مشاهده متن کامل بحث + 2712 بازدید | 24 پست

سلام.منم از اول بارداری تا الان که هفته سی و دو هستم نی نی بریج مونده.و همین دردا رو دارم.

خدای مهربونم بخاطر لطف و عنایتت سپاسگزارم.خودت حافظ دختر کوچولوم باش.
من تازه 9هفته هستم ولی جنین عرضی،خیلی اذیتم زیر دلم درد میکنه خودشو گوله میکنه یه طرف،من امید داشتم ...

تو نه هفته  حس میکنی حرکاتشو؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۹ هفته مگه گوله میشه یا موقعیت قرار گیریش مشخصه؟😳😳😳😳😳😳😳 ۹ هفته قد عدسه که😐

نه عزیزم الان دیگه بزرگتر از عدس شده،وقتی یه طرف دلم سفت تر میشه و بزرگتر خب حسش میکنم دبگه 😕😕😕مخصوصا موقع خواب خیلی اذیتم 

خدایاشکرت که منو لایق این لطفتت دونستی😍😍😍لطفا اگه دوست دارید برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستید 😊😊😊ممنون 
تو نه هفته  حس میکنی حرکاتشو؟

حرکاتشو نه ولی یه سمت دلم سفت تر میشه و بزرگتر 

خدایاشکرت که منو لایق این لطفتت دونستی😍😍😍لطفا اگه دوست دارید برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستید 😊😊😊ممنون 
۹ هفته مگه گوله میشه یا موقعیت قرار گیریش مشخصه؟😳😳😳😳😳😳😳 ۹ هفته قد عدسه که😐

درضمن تو سونوگدافی موقعیت قرارگیریش مشخص شده 

تو سونو فقط موقعیتشو میزنه درسته. ببخشید ولی خیلی برام جالب بود حرفتون.انشاالله که بارداری راحتی داشته باشی عزیزم.سفت شدن شکمو انشاالله تو هفته های آخر خیلی سختتر از الان تجربه میکنی.ولی تجربه شیرینیه 

عزیزم اره مال من از اول همین بود ولی اون اولا اصلا دردی نداشتم. از هفته ۱۸ دردام شروع شد

سلام  عزیزم من یه سوال داشتم .من قبلا مشکوک بودم‌به تالاسمی مینور ولی قرص آهن خوردم و اون فاکتورای مربوط به تالاسمیم اومد بالا . حالا من تالاسمی ام یا نه؟؟ بتا تالاسمی که مطمئنم نیستم آخه آزمایش الکترو فوز همو گلوبین دادم

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز