2777
2789
عنوان

تو مهمونیا بیشتر چی میپوشین

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 31 پست
احتمال٨٥درصد

چی بپوشی پس😒😒 نیم تنه و شلوارک و مانتو جلو باز و یه وجب شال😒

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما از شومیز آتون عکس میذارین؟ 

دوست عزیز،سعی میکنم جواب ریپلای منفی ت رو منطقی بدم ولی اگر قانع نشدی بار دوم اصلا ریپلای ت رو باز هم نمیکنم.... گفتم در جریان باشی🏵️

میشه بپرسم چرا؟ یا اگه بپرسم میگی چ فضوله😂😂😂

اون خجالته ...من به جاش میگم چه فضولی تو😂😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
شومیز و شلوار

شومیز بلند یا کوتاه؟ 

دوست عزیز،سعی میکنم جواب ریپلای منفی ت رو منطقی بدم ولی اگر قانع نشدی بار دوم اصلا ریپلای ت رو باز هم نمیکنم.... گفتم در جریان باشی🏵️

من تو مهمونیا شومیز و سارافن و شلوار میپوشم اگه مهمونی خاص باشه

اره😂 بلوز شلوار  بپوشم. بيرونم مانتو 😁

پلنگ نشی فقط🙏🙏😂😂

هر طور راحتی همونجوری باش😉

ميكم چه فضولع😂😂😂 همينطوري 

😂😂

عاشقت_شدم#  

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
اون خجالته ...من به جاش میگم چه فضولی تو😂😂

😂😂😂

جوووون_که😂#  

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔