2777
2789
عنوان

فال

245 بازدید | 31 پست

به فال اعتقاد دارین؟تا حالا شده بگیرین درست در بیاد؟یه خانومی برای من فال گرفتن نگفتن چه نوعیه فقط اسم خودمو و مادرمو پرسیدن بعد گفتن که یه ماجرای عاشقانه برام پیش میاد امسال و اینکه مقدار زیادی پول بدستم میرسه؛این چیزا رو چطوری میگن؟هر چی که هست انرژی مثبته🎭🥰

یا رب نظر نگردان

استارتر میتونم تو تایپیکت کارمو تبلیغ کنم؟

آموزش خیاطی خانم عمرانی  معادل ۲۳۰ و ۷۵۰ صفحه کتاب رنگی و هدیه ویژه.    کامل ترین و جدید ترین مجموعه آموزش خیاطی خانم سیما عمرانی‌.    پکیج طلایی آموزش خیاطی از مقدماتی تا پیشرفته و فوق حرفه ای.قیمت پکیج ۳۸۰۰۰ تومان.     ارسال رایگان به کل کشور. .   جهت کسب اطلاعات بیشتر در ت لگرام پیام بدهید ۰۹۳۹۹۵۴۵۸۳۱

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من یه فال انلاین واسه سرگرمى تو نت گرفتم 

بقران اسم اون شخصی که ازش ناراحت بودم و گفت و گفت شما از فلانی نام ناراحتید و کاملا درست بود و من برای اون فال گرفتم 😐

حالا نميدونم 

اره من خیلی اعتقاد دارم

یه کاربری برام گرفت علاوه بر اینکه همه ی خصوصیاتم رو گفت بهم گفت تو هفته بعد فلان خبر رو برات میارن دقیقا هفته بعدش همون خبر رو برام اوردن

پ ن:اسم کاربریش یادم نیس

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
البته

ممنون عزیزم

آموزش خیاطی خانم عمرانی  معادل ۲۳۰ و ۷۵۰ صفحه کتاب رنگی و هدیه ویژه.    کامل ترین و جدید ترین مجموعه آموزش خیاطی خانم سیما عمرانی‌.    پکیج طلایی آموزش خیاطی از مقدماتی تا پیشرفته و فوق حرفه ای.قیمت پکیج ۳۸۰۰۰ تومان.     ارسال رایگان به کل کشور. .   جهت کسب اطلاعات بیشتر در ت لگرام پیام بدهید ۰۹۳۹۹۵۴۵۸۳۱

مادر شوهرم واسه من ۴ماه پیش گرفته بود گفته بود چند ماه دیگه باردار میشه تا الان که خبری نیست😥

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین