2777
2789
عنوان

طلاق و بچه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 30 پست

عزیزم بچه بدون مادر داغون میشه با کلی حسرت بزرگ میشه ،،،اگه امکان داره بیشتر برا زندگیتون تلاش کنید شاید مشکلاتتان بر طرف بشن 

کاربر قدیمی سال۹۲  هستم بخاطر کوته فکری بعضی از دوستان لغو کاربری شدم ..اگه میدونستم همدردی من با سیل زده ها اینطوری بعضی از خانمها  رو آتیش میزنه زودتر همدردی میکردم متاسفم بخاطر این همه پاچه خوار بودنتون     
از نظر روحی  از نظر جسمی شما هم میتونی در امد داشته باشی

فعلا نمیتونم

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بچه بدون مادر داغون میشه با کلی حسرت بزرگ میشه ،،،اگه امکان داره بیشتر برا زندگیتون تلاش کنید ...

تاپیک های قبلیم رو بخونید

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️

بده به پدرش

حق ملاقات شما محفوظه

بذارش برای پنجشنبه جمعه

قید بشه پدر بچه سر ساعت بیاره تحویل بده و سرساعت ببرید بچه را تحویل بدید

خودت هم برو دنبال کار

از شنبه تا پنجشنبه برو سر کار

آخر هفته هم با پسرت خوش بگذرون

به درس   مشقشم کار نداشته باش

هر وقت پسرت ازت چیزی خواست در اختیارش بذار

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍
خب ازش بگیر بگو شرایطم رو میدونی تو هم تو مخارج پسرمون کمک کن

خونه ش بودم با منت خرجی میداد چه برسه جدا بشم

الان شما مشخصا شرایط روحی خوبی نداری  و فقط میخوای از دست این زندگی خلاص شی  ممکنه بعدا ...

عزیزم ما از اول مشکل داشتیم بعد خدا یه بچه داد و من بارها به شوهرم گفتم اگه رویه ت رو عوضنکنی جدا میشم

بده به پدرش حق ملاقات شما محفوظه بذارش برای پنجشنبه جمعه قید بشه پدر بچه سر ساعت بیاره تحویل بده ...

اینجوری که میگی خوبه ولی شهرهامون جدا هستند

خوب مگه بعدطلاق نفقه نمیده وظیفه پدر. بعدطلاق تا ۱۸سالگی نفقه بچه روبده من واردم چون. ینفرمنو میخواد ولی طلاق گرفته 

ازوقتی رفتی هردقیقه برام اندازه ۶۰ثانیه میگذره ....😓😓
خوب مگه بعدطلاق نفقه نمیده وظیفه پدر. بعدطلاق تا ۱۸سالگی نفقه بچه روبده من واردم چون. ینفرمنو میخواد ...

اون نفقه ای که دادگاه تعیین میکنه پول نون خالی هم نمیشه

مادرپدرت چی میگن فکرکنم نفقه ماهی ۶۰۰تومنه

دوستم برای بچه ش ماهی 250 میگیره

مهم نیست تازه بهترم هس بچه آخر هفته یه آب و هوایی عوض می کنه

شاید. ممنونم