mohiw مدیر عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 419 عنوان بیاین بحرفیم | مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 102 پست حوصلم سر رفت بیاین حرف بزنیم 1398/05/16 | 15:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14985 اوهوم،خدا لعنتشون کنه واقعا 😭امیدوارم ایران اباد بشه هر چه سریع تر😍😍 _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم
کله_فندقی عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 1445 همون دیگه منم عاشق کشورم هستم اما نمیزارن😭😭 اخه مهاجرت خیلی سخته برا تفریح برو بهتر است روی پای خودت بمیری تا روی زانوهایت زندگی کنی
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14985 اخه مهاجرت خیلی سخته برا تفریح برو تفریح که زیاد میرم نه مهاجرت برام شرایطش اوکی همسرم راضی نمیشه _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم
_nr عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4014 واقعا 😭امیدوارم ایران اباد بشه هر چه سریع تر😍😍 امیدواریم......😭😭😭 من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....
کله_فندقی عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 1445 کله پوک خخخ خودتی اینه بهتر است روی پای خودت بمیری تا روی زانوهایت زندگی کنی
دختر_چشم_آبى عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 10740 ديوي هس توي كلاه قرمزي كلا جملات و برعكس ميگه مثلا بجاي اين كه بگه دوست دارم ميگه ازت متنفرم 😁😁 چه بامزه مرسي عزيزم 😘 I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
کله_فندقی عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 1445 بچه ها فیلم شماره 17 سهیلاچ فیلم مزخرفیه راجع پسره عاشق زنا سن بالا میشه میتیعه اینا بهتر است روی پای خودت بمیری تا روی زانوهایت زندگی کنی
کله_فندقی عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 1445 تفریح که زیاد میرم نه مهاجرت برام شرایطش اوکی همسرم راضی نمیشه من همسرم اقامت المان و عراق رو دارن اما همین ایران چون بزرگ شدن و کارش اینجاس خیلی کم میره چونکه میگه ایران برا پول در اوردن خیلی بهتره بهتر است روی پای خودت بمیری تا روی زانوهایت زندگی کنی