2777
2789
عنوان

هیکلم خراب شد😭😭😭+ لطفا نظر بدید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1731 بازدید | 102 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وزن ۸۲ و کمر باریک؟؟؟؟؟😐😐😐😐

😄🤭🤔

ﺗﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﺁﻥ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺁﺧﺮ .... ﮐﻨﺎﺭ ﺷﯿﺸﻪ ... ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺟﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎﺳﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻧﮑﻪ ﻣﭽﺎﻟﻪ ﺷﻮﯼ ﺩﺭ ﺧﻮﺩﺕ !!! ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﺑﻐﻞ ﮐﻨﯽ ... ﺳﺮﺕ ﺭﺍ ﺑﭽﺴﺒﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺷﯿﺸﻪ ﻭ ﺯﻝ ﺑﺰﻧﯽ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺟﺎﯼ ﺩﻭﺭ ....... ﻭ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ !! ﺑﻪ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﯼ ...! ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺷﯽ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺕ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻭ ﻫﺴﺘﻨﺪ ... ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮﺍتت ﻭ ﮔﺎﻫﯽ ﭼﺸﻤﻬﺎﯾﺖ ﺧﯿﺲ ﺷﻮﺩ، ﺍﺯﺣﻀﻮﺭ ﭘﺮ ﺭﻧﮓ ؛ ﯾﮏ ﺧﯿﺎﻝ .... ﯾﮏ ﺁﺭﺯﻭ .... ﯾﮏ ﺧﺎﻃﺮﻩ ..... ﯾﮏ ﺩﻭﺳﺖ ... ﻭ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﺕ ﮐﺠﺎﺳﺖ !! ؟؟ ﺍﺻﻼ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﯼ !! ﻭ ﺩﻟﺖ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﮐﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﮤ ﻫﻤﯿﻦ ﮔﻮﺷﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﮐﻮﭼﮏ ﺷﻮﺩ ... ﺩﻧﺞ ﻭ ﺗﻨﻬﺎ ... ﻭ ﺁﻩ ﺑﮑﺸﯽ ﺍﺯ ﯾﺎﺩﺁﻭﺭﯼِ ﺣﻤﺎﻗﺖ ﻫﺎﻳﺖ ، ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﺰﺩﯼ ... ﮐﺎﺭﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﮑﺮﺩﯼ ... ﺷﯿﺸﻪ ﺑﺨﺎﺭ ﺑﮕﯿﺮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺑﻨﻮﯾﺴﯽ : " ﺍﻯ ﻛﺎﺵ "

منم بعد عروسی خیلی چاق شدم ...با سایز مانتوهام میفهمم...الان ۲ماه و اندی رفتم باشگاه شمام برو..برا صورتت که آب نشه جوانه گندم بخور...ورزشتم ازکم شروع کنی پوستت فک نکنم شل شه..

و اینکه موهای بدنتو با نوره# همون واجبی# بزن منم اینکارو میکنم خیلی خوب جواب میده(بزن رو هشتگش در موردش میاد)

اگر صورتت مو اضاف داره میتونی بری لیزر منم چونه ام وحشتناکه رفتم لیزر تا ببینم انشالله جواب میگیرم فعلا ۳جلسشو رفتم

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

سعی کنین کربوهیدرات و شکر رو خیلی کم کنین تو برنامه اتون و تحرک خیلی زیاد داشته باشین

من خودم 4 سال فیتنس کار میکردم و حرفه ای

باشگاه میرفتم

بعد ی مدت مشغول کنکور ارشد شدم و دیگه بعدش همسرم اجازه نداد برم و فوق العاده اضافه وزن اوردم...قبل از عید طی 5 ماه 10 کیلو کم کردم ولی ب دلیل بارداری بازم چاق شدم

شماهم یباره لاغر نمیشی ک نگران افتادگی پوستت باشی

طی پروسه لاغری روزانه باید حداقل 8 لیوان اب بخورین خوبه ک 10لیوان باشه...

برای لیزر هم قبلش موم و اپیلاسیون رو امتحان کنین...اگه بازم رفع نشد برین لیزر اگه امکانش رو دارین ک نتیجه عالی داره تیرگی پوست و مو رو از بین میبره

منم بعد عروسی خیلی چاق شدم ...با سایز مانتوهام میفهمم...الان ۲ماه و اندی رفتم باشگاه شمام برو..برا ص ...

عزیزم واجبیو به کل بدنت میزنی؟؟من رشد موهام خیلی سریعه.به مومم حساسیت دارم.پودر موبر زدم به دستام یبار،ولی رد موهام معلوم بود بعدش.واجبی خوبه ینی؟

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....

میاد تایپیک میزنه بعد میره واقعا دیگه شورشو در اوردین

میشه برای نی نی دار شدن منم ی صلوات بفرستین؟؟؟هر کی فرستاد بگه من براش دوتا بفرستم😘😘😘ساعت زندگیتو روی آدمای بی ارزش کوک نکن...یا عقب میمونی یا خواب میمونی
عزیزم واجبیو به کل بدنت میزنی؟؟من رشد موهام خیلی سریعه.به مومم حساسیت دارم.پودر موبر زدم به دستام یب ...

من به کل بدنم نوره میزنم پوستم روشنتر ونرمتر شده عالیه نوره 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
عامو هم قد منی من 55 کیلو عم میگم چاقم مسخره کردی با 80 کیلو لاغر کمر باریکی

الان منو زن داداشم هم قد و هم وزنیم؛اون تمام اضافه وزنش برا پایین تنه شه من برا بالاتنه...برا اون باز بهتره..ولی فک کن من سایز سینه ام ۸۰ اون اصلا در حد یه جوش(با اینکه یه بار زایمان داشته)ولی از بااسن و رون خیلی پُره اما من معمولیم..در کل هر کس اندامش یه جوره

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

دوستان بدن بعضیا با اینکه شکم و پهلو دارن کمرشون امکان داره فرم ساعت شنی را داشته باشه .دوست عزیز رژیم غذایی خیلی مهم تر از ورزشه ۷۰ درصد رژیم غذایی مابقی ورزش .که پیاده روی از ورزش هم مفید تره .صبحا یه کف دست نون و یه قوطی کبریت پنیر با چای میل کنید و حتما داخل چای دارچین بریزید تا سوخت و ساز بدنو به بره بالا .میان وعدتون سبوس برنج و با شیر و دارچین میل کنید .نهار هم ۵ قاشق برنج با مقداری گوشت هر چی مثلا ۵ تیکه گوشت قیمه ایی .شب هم به این منوال .موقع خواب هم خاکشیر یک لیوان .امتحان کنید حتما که وزنتون میاد پایین 

دوستدارمش مثل دانه ای که نور را 
چجوريه نوره؟چجوري درس ميشه؟

همون واجبیه .دارو موبر 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم