خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
خدایاممنونم بابت معجزه ی قشنگت😍امیرحسین مامان زودبیافدای دست وپای کوچیکت بشه مامان الهی،خدایاتوروبحق پنج تن دامن همه ی منتظراروسبزکن وحافظ نی نی من باش توروبخداییت وبزرگیت قسم میدم،هیچ زنی وبابچه امتحان نکن😆اگه خواستین ی صلوات برای سالم بدنیااومدن نی نیم بفرستین حاجت روابشین ایشالا😍😍😍💝😄😘