2777
2789
عنوان

تربیت معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 79 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تراز مهمه برا انتخاب رشته

مطمئنی؟؟؟؟ینی اصلا رتبه کشوری مهم نیس؟من ترازم ۷۴۰۰ شده رشتم تحربیه ینی میتونم با این تراز ی چیز خوب بخونم؟

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش...😎😚😏
مطمئنی؟؟؟؟ینی اصلا رتبه کشوری مهم نیس؟من ترازم ۷۴۰۰ شده رشتم تحربیه ینی میتونم با این تراز ی چیز خوب ...

رتبه کشوری برای آزاد مهمه شما بر اساس رتبه توی زیرگروه و ترازت انتخاب رشته میکنی

پس میگن چهارساله

عزیزم دانشگاه فرهنگیان باید سنت زیر ۲۲باشه..بیماری خاصی نداشته باشی..کارشناسی ۴سالست..حقوق دانشجو معلما این ماه ۱۵۰۰ خورده..زمانی ک کلاس میری هرماه ۴۵درصد بابت غذا و امکانات و خابگاه کم میشه از حقوقت..بیمه میشی..تابستونا ۱۲درصد از حقوقت کم میشه زمانی ک دانشجو هستی

رتبه کشوری برای آزاد مهمه شما بر اساس رتبه توی زیرگروه و ترازت انتخاب رشته میکنی

من رتبه زیر گروه یک ۱۸ هزار و خورده ای شدم ترازمم ۷۳۰۰ هس  ینی امیدی هست؟؟

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش...😎😚😏
ابتدایی همم نمیشه؟

الان چون متقاضی زیاده فکر نکنم عزیزم،رقابت شدیده خیلی،،قبلا تو مناطق محروم با این رتبه میشد

"تو"تنها دعای قشنگ منی،مبادا کسی از خدا ،بی خبر برای خودش آرزویت کند.
درسته یا الکیهع؟؟

تقریبا70 80 درصد درسته 

میاره برات خوشبینانه منطقی چی قبول میشی ببین بینشون ب چیزی علاقه داری یا ن

تربیت معلمم میتونی انتخاب کنی اما اگه رتبه های بهتر زیاد بزنن ممکنه دعوت نشی 

الان چون متقاضی زیاده فکر نکنم عزیزم،رقابت شدیده خیلی،،قبلا تو مناطق محروم با این رتبه میشد

بارتبه ۷۰۰۰ و تراز ۵۶۰۰ تربیت معلم چ رشته ای میش قبول شد؟

میش برا اینک نی نیم رو سالم بغلم بگیرم صلوات بفرستین🙏