2777
2789
عنوان

کنکور لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1971 بازدید | 161 پست
اخه چون ریاضی فیزیکم ضعیفه امید ندارم نمیدونم واقعا گیجمم الان جدی ۷سال کنکور داد چ اراده ای 

آره باور کن دقیق یادم نیست سال ششم قبول شد یا هفتم. ولی پزشکی شیراز آورده بود.

برای ریاضی و فیزیک سعی کن از همین الان برنامه بریزی و بخونی. خود من هم برای کنکورم تو ریاضی و فیزیک مشکل داشتم ولی اول از همه درسا نشستم اونا رو خوندم و اشکالاتم رو تو تستا برطرف کردم بعد رفتم سراغ بقیه درسام. اگه خوب بخونی راحت میتونی بزنی. اگه هم شرایطشو داری کلاس برو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید سرکار نمیره؟ خونه خوند؟ صبح تا شب؟

نه جانم صب هفت تا هفت عصر سركاره مياد خونه تا نه استراحت و غذا نه تا دو ميخوند فقط دو هفته اخر صب شش تا يازده شب خوند

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

ببینم اگه یکی حقوق پیام نور بخونه میتونه همزمان باهاش درس مدرسه رو هم بخونه خیلی سخت میشه؟؟؟میخوام ا ...

ن سخت نیست پیام نور میتونی ی ترم بری ترم بعدشو مرخصی بگیری راحت یا اصا کلاساشو زیاد نری امتحاناشم سخت نیس

متولد ٦٧ هست

همسر من متولد 65 هس. میخواست برا دندون بخونه با برادرشوهرم که دندونپزشکه مشورت کرد گفتش تا درست تموم بشه میشه 40 سالت دیگه دستت توان نداره. کمردرد و گردن درد شدید میگیری. برا همین تصمیم گرفت بره دارو. برادرشوهرم 25 سالشه

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین😍😍😍😍😍😍خدایا عشقم و پرنسسای خوشگلمو برام حفظ کن🙏خیلی خیلی دوست دارم. شکرت
یکی جوابمو بده امسال چرا رتبه ها داغون شده🤔

من گفتم عزیزم. بخاطر این بود که نظام جدید رو با نظام قدیم مقایسه کردن و سؤالات نظام جدید رو خیلی آسون طرح کرده بودن و نظام قدیمو خیلی سخت.

مثلا زیست نظام جدید رو فقط اگه خود متن کتاب رو میخونی راحت میتونستی تا 50 درصد رو بزنی... یعنی در این حد راحت بود

ن سخت نیست پیام نور میتونی ی ترم بری ترم بعدشو مرخصی بگیری راحت یا اصا کلاساشو زیاد نری امتحاناشم سخ ...

فدااات😘😘😄بخدا بعد نتایج تنها شما بودی که یه جمله خوب بهم گفتی

رشتت تجربی بود؟پیرا دوس داشتی؟الان حسرت نمیخوری؟؟من احساس میکنم اگه برم روان شناسی بعدا حسرت میخورم

اره تجربی بودم سالی ک کنکور داشتم نخونده رتبم ۲۰ هزار شد نشستم واس سال بعد کلی کتاب خریدم صبح زود بلند میشدم تا شب میخوندم ولی رتبم از سال قبلش بدتر شد چرا ی وقتایی حسرت میخوردم ولی بعدش ک با فضاش اشنا شدم فهمیدم چ سختی و کثیف کاری داره کلی خستگی روانی و جسمی داره قانع شدم