2777
2789
عنوان

کنکور لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1971 بازدید | 161 پست
پایت قویه؟خوش ب حالت انگیزشو داری من اصلااا چون رتبم بدتر شد میترسم سال دیگ ام بدتر شم

امسال میخوام فیزیک و ریاضی برم کلاس،نکته یاد بگیرم واسه تست زدن،نترس ده سال هم شد بمون و بخون و رشته ای که دوس داری و اینده داره رو برو ،تو ده سال دیگت هم از الان من جوونتری،من مهندسی خوندم دولتی دوازده سال پیش ،اما کار بیمارستانو دوس دارم دوباره میخونم ده باره میخونم تا بیارم ،امسال اصلا اصلا نخوندم همینجوری رفتم و از هر درس سه یا چهار تا که بلد بودم رو زدم مجاز شدم همهشو ،بغیر از فرهنگیان

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امسال به این دلیل رتبه ها بد شده چون امتحان نظام جدید خیلی خیلی آسون بوده و همه اونا درصدای بالایی رو کسب کرده بودن. برعکس نظام قدیم فوق العاده سخت بود که با درصد بالا هم رتبه شون چندان جالب نشد

خاله من 5سال پشت کنکور موند تا بلاخره دولتی قبول شد.  میخلم بگم تواین 5سال هردفعه بیشتراز قبل ...

چی میخونه؟

آخر بدمَد صبح امید از شب من... ——> بعد از چند سال اومدم بگم که بالاخره دمید! جوری که هیچوقت فکرشو نمیکردم

منم یه سال پشت بودم تعیرر رشته دادم به انسانی چهرماه مونده رتبم۱۷۲۶۲شد بعدش رفتم پیش مشاور امروز برگشت گفت تو یه سال دیگه هم پشت بمونی حتما درمیای من خودم به کمتر کسی میگم پشت بمون...یا امام حسین کمکم کن  خیلیییی خوب حالت میفهمم مامانم به زور منو میخواد بفرسته پیام نور میخوام جفتشم بخونم کاش بتونم

درامد ماهی ۵ تومن نداره حتی؟؟

اگه بری تو کار کلینیک ک بازم سخته  و طول میکشه چرا درامدش زیاده باز کنارش میتونی تدریس کنی دبیر شی کارگاه برگزار کنی اینا همش درامده ولی اگه کار بلد باشی زرنگ باشی 

امسال میخوام فیزیک و ریاضی برم کلاس،نکته یاد بگیرم واسه تست زدن،نترس ده سال هم شد بمون و بخون و رشته ...

یه تاپیک بزن تاپیک جامع کنکور 99 تا بتونیم هم مشورت کنیم هم اشکالامونو برطرف کنیم 

الان شنيدم ازاد بدون كنكور جذب ميكنه همينجور رشته هارو پول داري برو خب

ولي افرين كه فهميدي فقط همين رشته هلي مربوط به پزشمي و بينارستاني فقط در اينده بيكار نيستن و بازار كارشون هميشه خوله پرستارا هم خوب پرل درميارن ميتونستي درسايي كه ضعيف بودي كلاس ميرفتي

امسال دلم پرستاری میخواست ،اما سال دیگه جدیتر میخونم حتما رتبم بهتر میشه اگه خوب بخونم

منم خیلی وقت از کنکورم میگذره امسال میخام آزمون آموزش پرورش شرکت کنم ولی اگه رشته مو نیاز نداشت یا قبول نشدم به امید خدا میخوام برای سال آینده بخونم برای داروسازی. همیشه رویام داروسازی بوده