خیلی حالم بده ی چیز بگید اروم بشم سال دومی بود ک کنکور تجربی دادم ولی رتبم حتی از پارسالم بدتر شد هیچی قبول نمیشم همیشه ارزوم بود شغلم تو بیمارستان باشه همه ی ارزوهام مردن مامانم انقد حالش بد شد ترسیدم بلایی سرش بیاد واقعا جای من بودید چیکار میکردید انقد رتبمو حالم بده ک اصلا نمیتونم ب دوباره کنکور دادن فکر کنم ...
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
اين همه دانشگاه آزادي كه واسه ارشد رفتن دولتي و علاقشونو فهميدن و كُليـ پيشرفت كردن
به نظرم يه جاي خوب انتخاب رشته كن
انشاءالله بتوني جايي كه دوست داري قبول بشي
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏
من رشتم تجربی بود کارشناسی پیام نور بودم ارشدم دولتی ام رشتش ک خوبه بد نیس ولی انتظار کار و درامد ا ...
ممنون عزيزم از راهنماييت 🙏
موفق باشي
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏