خیلی حالم بده ی چیز بگید اروم بشم سال دومی بود ک کنکور تجربی دادم ولی رتبم حتی از پارسالم بدتر شد هیچی قبول نمیشم همیشه ارزوم بود شغلم تو بیمارستان باشه همه ی ارزوهام مردن مامانم انقد حالش بد شد ترسیدم بلایی سرش بیاد واقعا جای من بودید چیکار میکردید انقد رتبمو حالم بده ک اصلا نمیتونم ب دوباره کنکور دادن فکر کنم ...
والا ما تومدرسه دولتی چی یادمون میدادن اخه من هرچیم خوندم همش خودم بودم معدل دیپلمم ۱۹وخورده ایه ولی الان ب چ دردم میخوره اون رشته هایی ک بر اساس سوابق تحصیلین همش پیام نورو اینان اره؟
همسر من متولد 65 هس. میخواست برا دندون بخونه با برادرشوهرم که دندونپزشکه مشورت کرد گفتش تا درست تموم ...
من همسرم علاقه داره اصولا چيزي كه علاقه داره بيخيالش نميشه منم حمايتش ميكنم يعني كلا هم كمك هم راهنمايي
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم