2777
2789
عنوان

دوستان بی بی چکموببینین

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 30 پست
بی بی چک از نوع منفیش خررررر است 🤣🤣🤣

بنظرمن کلاخراست بااحساساتمون بازی میکنه همیشه اونم مدیکور 

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میدونم خودمم قبلااینجوری شدم😔ولی نمیدونم چرابازم امیدداریم که نه ایندفه جوردیگس 😭

وقتی مثبت باشه دوتا خط واضح میوفته .ب اینا دلتو خوش نکن .من ک دیگه بیبی نمیزنم .فقط فاز منفی میده بهم 

خخخخخ حتماواقعاتوهم زدم چون یه چیزی حتی نمیتونم بگم هالهزیرسه ثانیه انداخت ازنزدیک بهتردیده میشه تاع ...

هاله افتاده انشالله که مثبته ..من با همین هاله متوجه شدم باردارم و الان دخترم سه سالشه. 😅😅 فردا صبح دوباره بزن هر روز پر رنگ از دیروز 😍بعد هم برو ازمایش 🙋

هاله افتاده انشالله که مثبته ..من با همین هاله متوجه شدم باردارم و الان دخترم یه سالشه. 😅😅 فردا صب ...

جدی 😃😃😃باشه اگ پری نیومدبازمـتست میزنم هشت ساله اقدامم شوهرم ضعیف بود الان خداروشکرخوبه دارومصرف میکنه

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم
آره خیلی بیشوله 😂😂 به قول یکی از بچه ها اگه مثبت نشد بی خیال دوباره دو هفته دیگه تخمک گذاریه یک س ...

خخخخخخ چ جالب اره واقعاراست میگه مااینماهدرست وحسابی اقدام نداشتیم واقعامنتڟرنبودم ولی تاخیرداشتم تست زدم 

تیر کشیدن تخمدان از کیست ببی چک من بعد خشک مثبت میشه که کیف کنی آخرش نمیدونم از کیست یا سر کاری

تاخیرداری ؟کی موعدته

نه امروز 27سیکلم درد تخمدان سینه درد می ترسم کیست باشه آخر سر خود کلومیفن خوردم

احتمالش هست باردارباشی عکس بی بی چکتومیزاری

دوتا دیگه دوروز دیگه زدم خیلی از این کم رنگ تر نمیدونم والا من با همین ببی چک پری هم میشدم اعتباری ندارن تا خط کامل نندازن 

نه این میشود 😔نه آن میشود😔 هرآنچه خدا خواست همان میشود😍😍😍😍
دوتا دیگه دوروز دیگه زدم خیلی از این کم رنگ تر نمیدونم والا من با همین ببی چک پری هم میشدم اعتباری ن ...

اینکه مثبت بنظرمن انشالله بارداری توچندثانیه اول خط کمرنگ میندازه وپررنگ میشه؟؟

اینکه مثبت بنظرمن انشالله بارداری توچندثانیه اول خط کمرنگ میندازه وپررنگ میشه؟؟

فکر نکنم علایم پری خودشون دارن نشون میدن🙁

نه این میشود 😔نه آن میشود😔 هرآنچه خدا خواست همان میشود😍😍😍😍