2777
2789
راست میگه منم دارم  خیلی بد باید هی با موچین کند به خاطرت نبلی تخمدانه نداری خدا رو شکر بسیا ...

جدی؟ تنبلی مگه باآزمایش مشخص نمیشه؟بعد مگه یکی دیگه از علائمش پریودای نامنظم نیست؟ منکه تقریبا  منظمم ولی اینا ازچیه پس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیست کجا منظورتونه

کیست تخمدان. اگه ضخیم و زیاده دلیلش اونه اصلا طبیعی نیست خانم موی ضخیم رو سینه و زیر چانه داشته باشه

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
نه عزيزم طبيعيه

اصلا طبیعی نیست خانما موی ضخیم و زیاد داشته باشن اون قسمت 🙄

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
کیست تخمدان. اگه ضخیم و زیاده دلیلش اونه اصلا طبیعی نیست خانم موی ضخیم رو سینه و زیر چانه داشته ...

بادارو درمان میشه؟دیگر علایم کیست تخمدان چیه؟

بادارو درمان میشه؟دیگر علایم کیست تخمدان چیه؟

باید سونو بدین مشخص بشه کیست دارین. به هم ریختگی پریود هم یکی از علائمشه و درد در استخوان لگن  موی زائد بدن  آکنه نفخ شکم درد هنگام نزدیکی و ... باید حتما برین دکتر تا مشخص بشه  

گرم مزاج ها دور نوک سینه دو سه تا موی ضخیم دارن که کاملا طبیعیه.

برای شیردهی از بین میره؟؟؟ 

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧