2777
2789
عنوان

خدا کجایی

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 21 پست
یس بخون هدیه کن به امام جواد یا صلوات بهشون هدیه کن

پنج روز یس خوندم 

و. شب شهادت امام جواد ختم کردم 

تو رو خدا برام دعا کن 

خانوده م از بین رفته

خدا از زندگی مون.رفته 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پنج روز یس خوندم  و. شب شهادت امام جواد ختم کردم  تو رو خدا برام دعا کن  خانوده م ...

خیلی سخته میدونم عزیزم منم سه ساله که درگیر غم وغصه ام ولی باید صبرداشت ومحکم بود یه مشکل اگه زمینت نزنه قویترت میکنه

اگرخدارا نشناسیم دعاهم کنیم مستجاب نمی شود چون خدا را نشناختیم
ببخشید که میپرسم، این جمله منبع داره؟ من که موقع سختی ها، با این جمله بیشتر حرص ام در میاد. چرا باید ...

با اجاره من جواب میدم منبع قرآن هست 

عزیزم تو گوگل بزن آیات قرآن درباره امتحان کردنِ انسان 

آیاتش میان 

خداوند انسان هارو امتحان میکنه ببینه  آیا خدارو تو لحظه های سخت هم دوستدارن و شکر میکنن یا نه فقط برای خوشی ها و حاجت هاشون میخوانش 

خداوند پیامبران زیادی رو امتحان کرده ما که جای خود داریم 

حتی امام حسین رو با جان خودش و فرزندانش امتحان کرده 

بخون اینو یه نمونه برات کپی کردم 

قرآن از طوایف و گروه‌هایی که مورد آزمایش قرار گرفته‌اند نام می‌برد، مانند: این گروه از پیامبر خود درخواست کرد که از طریق اعجاز شتری از کوه، بیرون آید، خداوند، به درخواست آنان به عنوان آزمایش پاسخ مثبت گفت، قرآن به این حقیقت در آیه یاد شده در زیر، اشاره می‌کند و می‌فرماید: «انا مرسلوا الناقة فتنة لهم فارتقبهم و اصطبر»

: ما به عنوان آزمایش شتری برای آنان می‌فرستیم، تو مراقب باش و صبر را پیشه خود ساز.

یاعلی 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم وکتاب فقط برای خدا درباره این شهدا هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

پنج روز یس خوندم  و. شب شهادت امام جواد ختم کردم  تو رو خدا برام دعا کن  خانوده م ...

امضام رو بخون و تاپیک آخرمو 

الهی خداوند کمکتون کنه 

یاعلی https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3063271&slug=روشهای-مجرب-برای-حاجت-روایی&postId=99971738

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم وکتاب فقط برای خدا درباره این شهدا هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

این دنیا یه امانته دستمون فقط باید بتونیم امانتومونو خوب تحویل بدیم 

اگرخدارا نشناسیم دعاهم کنیم مستجاب نمی شود چون خدا را نشناختیم
با اجاره من جواب میدم منبع قرآن هست   عزیزم تو گوگل بزن آیات قرآن درباره امتحان کردنِ انس ...

نه من منطورم منبع برا این جمله یود که خوب ها بیشتر امتحان میشن، اونم امتحانهای سخت.  وگرنه آزمایش و امتحان رو که تو قرآن خیلی دیدم. یه لحظه به ذهنم سوال اومد.

ان شالله که مشکلات همه حل بشن.

استارتر برا مریضتون حمد شفا خوندم

خیلی