2777
2789
عنوان

زندگی من...

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 42 پست
اول اینکه پدرت چطور از دو تا اتاق تو.کوره دهات یه دفعه صاحب آپارتمان و ویلا و.باغ شد ؟ راز.موفقیتش ر ...

موندیم توی خونه های سازمانی ادارشون که اوضاع زندگیشونو درست کنن.اولش بابام شهر خودشون یه خونه ویلایی ساخت ولی مامانم قبول نکرد بره کنار اقوام بابام زندگی کنه.ما هم مجبور شدیم بمونیم.بعد ادارشون به صورت قسطی آپارتمان تاسیس کرد ما هم ثبت نام کردیم و الانم اونجا زندگی میکنیم.

باغم از پدر بزرگم به ارث رسیده

سوال دیگه ای نداری گلم؟؟

من اینجا دنبال هم درد بودم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موندیم توی خونه های سازمانی ادارشون که اوضاع زندگیشونو درست کنن.اولش بابام شهر خودشون یه خونه ویلایی ...

ممنونم.که جوابم.رو.دادی عزیزم خوب برام جالب بود تو این شرایط اقتصادی سخت پدرت چطور به این مال و اموال رسید 

به هر حال درباره ی درد و.دل هم که گفتم تجربه ی این احساسات تو سن شما طبیعیه عزیزم تقریبا همه ی ما این بحرانهای جوانی و استرس کنکور رو.تجربه کردیم و با اخلاقهای عجیب والدینمون سر و کله زدیم ، سالها بعد که به این روزها فکر میکنی میبینی اونقدرها هم مهم نیست که پدرت درباره ی رتبه ات چه نظری میده یا چقدر حاضره برات پول خرج کنه

خودت تلاشت رو بیشتر کن سال دیگه رشته خوبی قبول شی و راه زندگیت رو انتخاب کنی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
دوباره شروع كن خودتم ك ميگى بخاطر اون اقا نخوندى بعد عيد شروع كردى ك دير بوده امسال دوباره شروع كن

قصد خودمم همینه ولی بدبختانه ریاضی و فیزیکم ضعیفه از طرفی نمیخوام زیر بار منت پدرم برای کلاس هم برم موندم چیکار کنم

ملت انگار با آدم دعوا دارن....بعضیا الکی میشن کاسه داغتر از آش عزیزم

لحن شما اول خوب نبود

دوما سایت عمومیه وصفحه شخصی که نیست .هست؟

تبادل نظره.نظرمیزارید هرکسی ممکنه نظرشمارو ریپلای کنه

دوتاجمله یادگرفتید هی میگید

کاسه داغتراز اش نشید وقضاوت نکنید.

بعدم من توهینی نکردم.دنبال دعوام نیستم...

لحن شما اول خوب نبود دوما سایت عمومیه وصفحه شخصی که نیست .هست؟ تبادل نظره.نظرمیزارید هرکسی ممکنه ن ...

اگه دنبال دعوا نیستی ریپلای هم نکن از اول ...من نه توهین کردم نه نظر دادم

قدرت،جاذبه،مرد است و جاذبه ،قدرت زن