2777
2789
عنوان

لاغرای خشکیده بیایید دور هم باشیم🤣😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 151 پست
بگو بگو 😭😭

من شیر داده بودم شده بودم ۵۲ کیلو باقد ۱۷۰😞 بعداز اینکه بچمو از شیرگرفتم شیره ی توت میخورم.شبها قبل از خواب یک قاشق روزها  هم واسه صبحانه بجای مربا شیره توت  رو با کره میخورم.بعدش یه ضعفی میکنمادوس دارم فقط بخورم.واسه پسرم تو بهداشت گفتن کالری غذاهاشو ببر بالا وزن بگیره منم پاچه میگیرم آبشو تو ناهارهامون استفاده میکنم.اونم اشتهاآوره😁 الان شدم ۵۸.راضی‌ام.شکر.دوس داشتید امتحان کنید.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راس میگم خب من داداشم میگه خشکیده نی قلیون نردبون خلال دندون 

چه باحال.به من میگن ماهی دودی .خخخخ لاغرم از بس

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره
🤚سلام نمیدونم چی  اسمت سخته تلفطش

جیارشم😁

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

من ۱۶۰قد قبلا ۴۸_بودم شدم ۴۵_دو سه ماهیه البته یه دلیل لاغریم ارتودنسی 

و یکی دیگش   ژنتیک م 

اما الان که تابستونه هم عذا خونه میخورم و غذا خوابگاه نمیخورم هم کالری شماری میکنم 

ب نام خدا جیارشم امسال ۲۱ سالم میشه قد ۱۶۳ وزن ۴۷ همه بگین سلام جیارش😑

سلام جیارش  خوش اومدی به جمع خشکیده ها

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
من شیر داده بودم شده بودم ۵۲ کیلو باقد ۱۷۰😞 بعداز اینکه بچمو از شیرگرفتم شیره ی توت میخورم.شبها یک ...

من اشتهام خییییلی خوبه همش درحال خوردنم چاق نمیشم بد بختی

میشه برام ی صلوات بفرستی ممنونم😍😘 
سلام جیارش    خوش اومدی به جمع خشکیده ها

😁😁مرسی

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
من‌اعتراف میکنم اسم شمارو تا امروز جیگرش میخوندم    

همونم جیگرشم جیار ینی جیگر😁