2777
2789
نشون میده مارک بی بی چک من خارجی بود نشون داد درحالی که آزمایشگاه های وطنی ایران عزیزمون بتا رو زی ...

برا من ۸ روز قبل  موعد پریود بیبی مدیکور نشون داد 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نشون میده مارک بی بی چک من خارجی بود نشون داد درحالی که آزمایشگاه های وطنی ایران عزیزمون بتا رو زی ...

اسم مارکش چی بود؟؟ شدیدا لازم دارم که این ماه زود بفهمم چ خبره با اینکه علائمی ندارم ولی ب خاطر ترس از رنگ مو باید زود بفهمم 

اسم مارکش چی بود؟؟ شدیدا لازم دارم که این ماه زود بفهمم چ خبره با اینکه علائمی ندارم ولی ب خاطر ترس ...

گفت منم صدا کن ببینم چی بوده مارکش😊😙

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
باشه😊

صدا کن همه ی اونایی که مارک خواستن رو.

در ضمن این استرسی که شما داری از سم بدتره.

چرا امقدر درگیر اینی که ببینی چی شده؟ خودتو بزن به بیخیالی.بگو مهم نیس واسم و... د

دقیقا ماهی که خودتو بتونی رها و آزاد کنی از فکر بی بی چک لعنتی ،باردار میشی

من ۹ ماه تموم چشم انتظاری بیخود کشیدم.نه خودم نه همسرم هییییچ نشکلی نداشتیم.فقط بخاطر استرس نمیشد.

استرس باعث میشه که سلول تخم به دیواره رحم نچسبه و حتی اگه جاگیر بشه حیلی شل و الکی و کنده بشه و تبدیل به پریود بشه.(خوب و علمی توضیحش ندادم) 

در واقع شما هر ماه ممکنه باردار بشی اما از استرس بارداریت به سرانجام نرسه و روز موعدت پریود بشی و خونریزی کنی

پس فکرتو رها کن.

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...