2777
2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 25 پست
من موهام خیلی پرپشت و عالی بود هرجا میرفتم چه مهمونی چه ارایشگاه میگفتن جنس موهات عالیه  الان ...

حتما رنگ برات بد گذاشتن

برای منو اینطور ارایشگاه گفت که موهات دیگه جون نداره بایدویتاپینه کنی تقویت شه من نکردم ولی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تنبلی تخمدان خییییلیییی خفیف دارم چند ساله جوری هس که اصلا سونو چیزی نمیگه و میگه سالمی کمبود اهن ...

پس چجوری فهمیدین تنبلی دارین؟ ریزش مو مال اونم میتونه باشه.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
پس چجوری فهمیدین تنبلی دارین؟ ریزش مو مال اونم میتونه باشه.

۳ سال گذشته سونو دادم تشخیص پی سی او دادن

ولی الان هرماه سونو میدم میگن کاملا سالمی

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
۳ سال گذشته سونو دادم تشخیص پی سی او دادن ولی الان هرماه سونو میدم میگن کاملا سالمی

تخمدان پلی کیستیک دوره‌های بهتر و بدتر شدن داره.

دارویی مصرف نمیکنین براش؟

تخمدان پلی کیستیک دوره‌های بهتر و بدتر شدن داره. دارویی مصرف نمیکنین براش؟

نه من الان درگیر اینم زودتر حامله شم

دارو تحریک تخمک گذاری مصرف میکنم

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
نه من الان درگیر اینم زودتر حامله شم دارو تحریک تخمک گذاری مصرف میکنم

به احتمال زیاد ریزش موهاتون مربوط به تخمدان پلی کیستیک در وحله اول و بعد مربوط به داروهای تحریک تخمدان هست. من همه این راهها رو توی ۲، ۳ سال گذشته رفتم... 😉

به احتمال زیاد ریزش موهاتون مربوط به تخمدان پلی کیستیک در وحله اول و بعد مربوط به داروهای تحریک تخمد ...

بارداری گلم؟

کلومیفن میخوردم اصلا نمیریخت

۱ دوره لترو خوردم اینجوری شدم

بارداری گلم؟ کلومیفن میخوردم اصلا نمیریخت ۱ دوره لترو خوردم اینجوری شدم

نه هنوز.

اثر دارو رو موی همون‌ موقع که دارو رو میخورین نشون نمیده، چند هفته بعد نشون میده، ممکنه مال همون کلومفین باشه.

نه هنوز. اثر دارو رو موی همون‌ موقع که دارو رو میخورین نشون نمیده، چند هفته بعد نشون میده، ممکنه ما ...

من با یه لتروزول هرماه فولی عالی دارم

یبارم باردار شدم که ۲۸ اردیبهشت تو ۶ هفته سقط شد

من با یه لتروزول هرماه فولی عالی دارم یبارم باردار شدم که ۲۸ اردیبهشت تو ۶ هفته سقط شد

ایشالا زود باردار بشین دوباره و سالم بغلش کنین.

من نه با کلومفین فولیکول غالب داشتم نه با لتروزول.

ضمناً ریزش مو مربوط به سقط هم هست، چون بعدش بدن ضعیف میشه.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز