زیر دوش،موقع شونه کردن،هربار دست میکشم به موهام حتی اگه لحظه ای باشه بازم تار مو هس
نمیدونم چیکار کنم
تروخدا اگه کاری کردین و واقعا نتیجه داده به منم بگین
شامپو،دارو گیاهی،هرچی
فقط یکم جلوی ریزش گرفته بشه
میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
تخمدان پلی کیستیک دورههای بهتر و بدتر شدن داره. دارویی مصرف نمیکنین براش؟
نه من الان درگیر اینم زودتر حامله شم
دارو تحریک تخمک گذاری مصرف میکنم
نه من الان درگیر اینم زودتر حامله شم دارو تحریک تخمک گذاری مصرف میکنم
به احتمال زیاد ریزش موهاتون مربوط به تخمدان پلی کیستیک در وحله اول و بعد مربوط به داروهای تحریک تخمدان هست. من همه این راهها رو توی ۲، ۳ سال گذشته رفتم... 😉
وقتی کسی اندازه ات نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
به احتمال زیاد ریزش موهاتون مربوط به تخمدان پلی کیستیک در وحله اول و بعد مربوط به داروهای تحریک تخمد ...
بارداری گلم؟
کلومیفن میخوردم اصلا نمیریخت
۱ دوره لترو خوردم اینجوری شدم
نه هنوز. اثر دارو رو موی همون موقع که دارو رو میخورین نشون نمیده، چند هفته بعد نشون میده، ممکنه ما ...
من با یه لتروزول هرماه فولی عالی دارم
یبارم باردار شدم که ۲۸ اردیبهشت تو ۶ هفته سقط شد