2821
2789
عنوان

موی صاف

243 بازدید | 20 پست

سلام من موهام ۷۰درصد سفیدی داره مجبورم رنگ کنم ۳۶سالمه...وضع مالیمونم زیاد خوب نیست..موهام خیلی فر وخشک شده ماسک مویی که خودتون تجربش کردین و جواب گرفتین برام میگید ممنون‌میشم چون شوهرم از موی فر متنفرههمش میگه موهات فرن زشتن😑

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اول اینکه نوشیدن اب زیاد فراموشتون نشه دوم اینکه شامپوی درست انتخاب کنید و اگر ندارید جوری موهاتونو نشورین که خشکه خشک بشه سوم اینکه سشوار خیلی کم بزنید بیشتر سعید کنید با یه شالی موهاتونو خشک کنید و هفته ای دو بار روغن تراپی کنید

اول اینکه نوشیدن اب زیاد فراموشتون نشه دوم اینکه شامپوی درست انتخاب کنید و اگر ندارید جوری موهاتونو ...

ببخشید برای روغن تراپی باید روغن رو گرم کنم ؟چه جوریه؟یه توضیح میدید؟لطبا

من تازه روغن تراپی رو شروع کردم با روغن بنفشه و بادوم تلخ شروع کردم واسه بار اول تاثیر خیلی خوبی داشتن یه روز قبل از حموم موهاتونو تیکه تیکه جدا کنید و از ساقه شروع کنید به ماساژ با روغن و فراموش نکنید برس هایی که استفاده میکنیم موهارو خشک میکنه پس تا جایی که میتونین با حرکت انگشتاتون موهاتونو مرتب کنید ان شاءالله که نتیجه بگیرید با صبر و حوصله

توهم عیبشو بگو وبگوچقدچندشه فلان چیزت😀😀ودرکنارهم خوشبخت زندگیتونو ادامه بدید

از بس بیخیاله و بی عار و تنبل و تن پرور هیچ‌تکون‌نمیخوره همه بدبختیها رو دوش منه 

خب پیشنهادم اینه که شونه رو کنار بزارید چون جریان الکتریسیته ایجاد میکنه خودشم به اندازه کافی خشک هست بدتر میشه دوم اینکه روغن تراپی رو حتما انجام بدید حتماااا توی اینترنت سرچ بزنید هرچی تونستید از روغنای مخصوص موی خشک رو تهیه کنید و با روش درست استفاده کنید

ی چیزی واسه موی لخت و چرب بگین امروز ک حموم کردم خوبه فردا چرب میشه ب کف سرم می‌چسبه لعنتی 😔😔

با زندگی قهر نکنین،زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه با خودتون هم قهر نکنین،کسی نیست آشتی تون بده...!👊😏