2777
2789
عنوان

آخههش !! عجب غذایی شده ! + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 5193 بازدید | 156 پست
الان نیم ساعتی میشه دست از گریه برداشتم و اومدم یه سر بزنم اینجا  بذار با خودم کنار بیام مطمین ...

پروفایلتو بوسیدم آجی😔😔😔

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پروفایلتو بوسیدم آجی😔😔😔

فدات بشم انقدری حالم بده که نمیدونم الان اینجا چه غلطی دارم میکنم 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

باشه منو نخورین !😂😂 ارع بابا عکس نتیه ! خواستم بپزم حسش نبود !😉 دخترنوعروسا درکم میکنن زوره بری ...

خب دیگ کی محبورت کرد عکس بذاری ؟؟؟عقب مونده ای چیزی هستی یا مارو عقب مونده فرض کردی؟نگو حسش نبود درست کنم نتی گذاشتم چون کسی ازت خاااهش نکرد همچین تاپیکی بزنیو عکس غذاتو بذاری .بگو هنر ندارم درست کنم اما دلم میخاد بهم توجه بشه توروخدا توجه کنین 

When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽
یاد بگیر ازم

ببخشید حالا من بچه بودم ی بچگی کردم ! منه بچه روستا ک خبر نداشتم شماها چقد زرنگین !!.😛

چـہ حس قشنگیـہ بفهمے یـہ آدم خودخواـہ تورو از خودشم بیشتر میخوا‌د...          .••● ღ امیرمحمدم دوست دارم ღ●••.  
فدات بشم انقدری حالم بده که نمیدونم الان اینجا چه غلطی دارم میکنم 

نشی آجی.دور ازجون این چه حرفیه؟اینجا نیای که دیگه حالت خیلی بدتر میشه.کاش میتونستم کمکت کنم.نفس،یه زن تمام عیار یه مادر پرانرژی چی شده که این حالشه؟بمیرم برا دلت عزیزدلم

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

استارتر تازه عضو شدی  وگرنه  میدونستی نی نی سایتیا یه پا کاراگاهن😎 نصف عکس شصت ش ...

والا من ی درووغ گفتم ب ریش منه بدبخت سکینه و اکبر سبیل و... بستن ،!😂

چـہ حس قشنگیـہ بفهمے یـہ آدم خودخواـہ تورو از خودشم بیشتر میخوا‌د...          .••● ღ امیرمحمدم دوست دارم ღ●••.  
ببخشید حالا من بچه بودم ی بچگی کردم ! منه بچه روستا ک خبر نداشتم شماها چقد زرنگین !!.😛

بچه های روستایی شرف دارن دروغ نمیگن که جلب توجه کنن

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
نه ب جوون خودم !

عروس 17ساله توشایدبتونی مادرشوهرت روگول بزنی ولی جماعت نی نی سایت رونمیتونی گول بزنی😡بروخجالت بکش فقط

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤