2777
2789
عنوان

آخههش !! عجب غذایی شده ! + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 5193 بازدید | 156 پست
کلا به ادمایی که تابستون عضو میشن گمان بد دارم 😃😃😂😂

من دگ فک نکردم در حد غذا😐

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
چطوری سرچ میکنی بکی واسم قبلا توضیح داد نفهمیدم اگ میشه توضیح بده

باز کردن درصفحه جدید

جستجوی این تصویر در گوگل

یکی هم الان لینک تاپیکو گذاشت یاد داده بود توش

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری سرچ میکنی بکی واسم قبلا توضیح داد نفهمیدم اگ میشه توضیح بده

لینکشو گذاشتم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2078569/آموزش-تصویری-سرچ-عکس-در-گوگل-برای-تشخیص-عکس-نتی?page=5

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

سکینه خجالت بکش😂 بچه ها مال من یا سکینه😂😂😂

قطعا یکیه سکین😂😂😂😂

بههههه_بهههه#  

گربه بوره چ کرده

همه رو دیوونه کرده

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
تو کی بودی عاخه😐

من فقط عکسه رو دیدم دیگه انقد گشنمه حوصله‌ی خوندن نداشتم 

چی شد برا چلو مرغ هم کاراگاهی کردین؟ دروغ گفته استارتر؟؟؟ فقط الکی منو گرسنه کرد و رفت ؟؟؟؟

آقو ی ضرب المثل شیرازی هم هس ک هیچی نمیگه فقط زل میزنه تو چشات
سکینه خجالت بکش😂 بچه ها مال من یا سکینه😂😂😂

توتوتووووووووووو  

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
من فقط عکسه رو دیدم دیگه انقد گشنمه حوصله‌ی خوندن نداشتم  چی شد برا چلو مرغ هم کاراگاهی کردین؟ ...

صفحه اولو ببین فقط😂😂😂

خوب شد اگاهت کردم

قطعا یکیه سکین😂😂😂😂 بههههه_بهههه#   گربه بوره چ کرده همه رو دیوونه کرده

این همه هنر دارم بروز نمیدما 😂😂

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
باهات قهرم نفس.بامن چرا حرف نمیزنی بدونم مشکلت چیه؟

الان نیم ساعتی میشه دست از گریه برداشتم و اومدم یه سر بزنم اینجا 

بذار با خودم کنار بیام مطمین باش انقدر خاطرت عزیزه که بهت درخواست میدم تا بلکه با دردو دل یکم سنگینی که رو قلبمه کم بشه 😔

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

این همه هنر دارم بروز نمیدما 😂😂

جوووووون که😂😂😂