2777
2789
عنوان

آخههش !! عجب غذایی شده ! + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 5193 بازدید | 156 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی اینقد ضایع بود درووغم ؟! 😂 خداییش قرار بود چیزی درست کنم ولی نکردم ! والا شماها خعلی زرنگین ...

داداچ ریدی رو گلهای قالی ، آب هم قطعه

برو عمو...

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
یعنی اینقد ضایع بود درووغم ؟! 😂 خداییش قرار بود چیزی درست کنم ولی نکردم ! والا شماها خعلی زرنگین ...

چند تا دیگه کاربری داری ؟ میخوام ببینم قطع دسترسی بشی بازم میبینمت یا ته ماجرات همینجا تموم میشه ؟

باشه منو نخورین !😂😂 ارع بابا عکس نتیه !

خواستم بپزم حسش نبود !😉 دخترنوعروسا درکم میکنن زوره بری واس مادرشوهر چیز درست کنی !!😂

چـہ حس قشنگیـہ بفهمے یـہ آدم خودخواـہ تورو از خودشم بیشتر میخوا‌د...          .••● ღ امیرمحمدم دوست دارم ღ●••.  

دروغ نگووووووو ک دروغات دیگه لایک کردن ندارهههههه

(با لحن ناز نکن که نازت دیگه خریدار نداره بخونین)

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
باشه منو نخورین !😂😂 ارع بابا عکس نتیه ! خواستم بپزم حسش نبود !😉 دخترنوعروسا درکم میکنن زوره بری ...

شعرگویی_هاتو_بس_کن#  

اهم_کردی_ابم_قطعه😒#  

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
اینا همونان ک فردا تاپیک خیانت میزنن😐😂

کلا به ادمایی که تابستون عضو میشن گمان بد دارم 😃😃😂😂

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
باشه منو نخورین !😂😂 ارع بابا عکس نتیه ! خواستم بپزم حسش نبود !😉 دخترنوعروسا درکم میکنن زوره بری ...

ماهم زورت نکردیم برامون عکس بذاری

عکس نتی هم بذاری

دروغ هم بگی

باور کن راضی نبووووودیم  زحمتت شد

میشه با دل های پاک تون دعا کنید خواهرم باردار بشه؟۴ سال منتظرم خاله بشم