2777
2789
عنوان

افتادم😭😭😭😭😭😭😭

294 بازدید | 20 پست

وااااای خدا خفتون نکنه 

با شوهرم اومدیم پیاده روی گفت شام بگیریم بریم خونه

سفارش دادیم‌ یکم طول کشید( از ساعت 8)سفارشمون یکم پیش اماده شد پاشدیم بریم حواسم پرت نی نی سایت بود ا جام پاشدم چشام سیاهی رفت از بس تاپیکارو خوندم وسط سالن پخش  زمین شدم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ولی در عوض خداشما رو خفه کنه 😑😑😑

فان#  

😂😂😂

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یه بار سر جلسه امتحان بودم پامو انداخته بودم رو پام ،پام خواب رفته بود اومدم برگمو بدم برم پخش زمین شدم بنده خدا مراقبه فکر میکرد حالم بد شد😂😂😂

هرچی ضربه خوردیم از فامیل و دوست و آشنا بوده،غریبه چه میدونه زخم زندگیمون کجاست که نمک بپاشه...
ماهم یه روز رفتیم توی یه ویلا.ویوی خیلی قشنگی داشت.آفتاب طلوع وغروب میکرد داخلش.پربود از چنار وصنوبر ...

واااای عاااالی بود😂😂😂😂😂😂😂😂

🔮برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم یه صلوات بفرستید🔮
من یه بار سر جلسه امتحان بودم پامو انداخته بودم رو پام ،پام خواب رفته بود اومدم برگمو بدم برم پخش زم ...

😑😑😑😑😑وای اره چقد بده من همیشه بعد امتحانا انگار رو سوزن راه میرفتم 😐😭

ماهم یه روز رفتیم توی یه ویلا.ویوی خیلی قشنگی داشت.آفتاب طلوع وغروب میکرد داخلش.پربود از چنار وصنوبر ...

واقعا غذای بیرون با اینا برابری میکرد عجب 😐😐😐😐😐 

چ اختلاف طبقاتی داریم 🤣🤣🤣🤣