2777
2789
عنوان

مثبت اندیشی!

| مشاهده متن کامل بحث + 2547 بازدید | 24 پست
من این راهو طی کردم. با کمک یکی از همکارام که حرفاش به شدت تاثیر گزار بود و منو از سیاهچاله منفی گرا ...

بله قبلا خیلی مثبتو خوب بودم انقدر که همه جذبم میشدن با اینکه من ادم درونگرا هستمو اصلا اجتماعی نیستم ولی برای اینکه این جنبم کسیو ازار نده به همه خوبی میکردم کمک حالشون بودم اما متاسفانه اغلبشون کاری کردن که از خودم بدم بیاد که چرا خودمو از شخصیت واقعیم دور کردمو بهشون لطف کردم که حالا اونا فکر کنن با یک ادم احمق طرفن😔

بعد مجبور میشم بدی که کردنو مثلا به مامانم بگم که دردو دل کرده باشمو اروم بشم اما بیشتر عذاب وجدان میگیرم😔

همسرمم شاکیه که چرا انقدر منفی شدی چرا فقط بدیارو میبینی😔 بعد که میشینیم حرف میزنیم بهم حق میده ولی میگه اهمیت نده 

خب من میخوام بدونم چجوری میتونم اهمیت ندمو خودمو قوی کنم؟

من خیلی دوستدارم ادم مثبت قبل بشم اما متاسفانه هرچی سعی میکنم دورتر میشم😔 بعد سقط تمام وجودم پر از ...

منم 4ماه قبل سقط داشتم دو تا دخترمو ازدست دادم خیلی روزای سختی داشتم نمیگم فراموش کردم چون نمیشه فراموش کرد ولی سعی میکنم ذهنمو دور کنم خودمو سرگرم کنم ولی همش با خودم تکرار میکنم خدا ایندفعه یه بچه صحیح و سالم بهم میده همین الانم که دارم تایپ میکنم بغض گلومو گرفته برای نی نیام ولی خواست خدا اینطور بوده خدا بهترینها رو بحق این وقت عزیز برای هممون رقم بزنه انشالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله قبلا خیلی مثبتو خوب بودم انقدر که همه جذبم میشدن با اینکه من ادم درونگرا هستمو اصلا اجتماعی نیست ...

عزیزم این چیزیه که منو کمک کرد امیدوارم شما رو هم کمک کنه    به بخش دانلود ها سر بزنین

https://abasmanesh.com/fa/

منم 4ماه قبل سقط داشتم دو تا دخترمو ازدست دادم خیلی روزای سختی داشتم نمیگم فراموش کردم چون نمیشه فرا ...

منم میگم تقدیر بوده و باید پیش میومده حتی اجازه ندادم تا الان کسی راجعبش باهام حرف بزنه ولی انقدر وجودم پر انرژی منفیه که اصلا نمیتونم به بارداری دوباره فکر کنم😔

پس درحدی بهشون خوبی کن که اگه یه روز بهت بدی کردن دات برای خوبیهایی که براشون کردی نسوزه .عزیزدلم

خب همین کارو کردم متاسفانه انقدر عکس العملشون بد بود که دارم دیوونه میشم از رفتارشون

منم میگم تقدیر بوده و باید پیش میومده حتی اجازه ندادم تا الان کسی راجعبش باهام حرف بزنه ولی انقدر وج ...

منم از بارداری بعدی میترسم خیلی  ولی حس میکنم تا دوباره باردار نشم این خاطره بارداری ولم نمیکنه من خیلی سر سقطم اذیت شدم تو 6ماه بودم که طبیعی بدنیا اومدن دوروز زایشگاه درد میکشیدم و بچه هام بدنیا نمیمودن الهی بمیرم وقتی بدنیا اومدن زنده بودن دلم براشون کبابه بخدا

من این راهو طی کردم. با کمک یکی از همکارام که حرفاش به شدت تاثیر گزار بود و منو از سیاهچاله منفی گرا ...

سلام خوبی .میشه چنتا ازراهکارای مثبت ک حالتوخوب کرد بگی ممنون میشم ازت