hobabbb مدیر عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 566 عنوان شام چی دارین؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 88 پست انقد فکرکردم چی درست کنم سرم درد گرفت راستش اصلا حوصله ام ندارم 1398/05/14 | 18:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریم(مامان_محمد_مهدی) عضویت: 1390/10/12 تعداد پست: 8797 همینجوری بزارم بپزه بخورم...تند تندش میکنم میخورم جدی؟ چه جالب ...
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 کاره خوبی کردی. ماتویه ساختمونیم دوماه یه بار شام میگه دختراشو هفته ای دوسه بار شمارو باز سه ماه یبارمیگه مارو کلا نمیگه مگه اینکه همه جمع باشن مثلا عید باشه😂😂😂ماه رمضون من کلا تنها بودم مادرشوهرام دختراشو جمع میکرد دورش یکبار بمن نگفت تنها نمون توهم بیا جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
maryambano0 عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 368 دو پیازه چیه؟طرز تهیه شو میگید؟ فک کنم شیرازیه یعنی تو خوابگاه از دوستای شیرازیم یاد گرفتم سیب زمینی آب پز میکنیم و میکوبیم پیاز سرخ کرده ادویه و یه کم رب میزدنیم و سیب زمینی بهش اضافه میکنیم میزاریم ده دقیقه رو حرارت این چیزیه که من یادم مونده درست میکنم بنماے رخ که باغ و گلستانم آرزوست ...
veevee عضویت: 1397/10/01 تعداد پست: 1331 شوهرم دوست نداره شوهر منم دوست نداره ولی مجبوره بخوره😆 عشق آن باشد که حیرانت کند بی نیاز از دین و ایمانت کند... مولانا
diyanaaaaa عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 2241 واقعا من تو دلم مونده ي روز شام يا ناهار سالاد الويه درست كنم☹️😢😂😂 شوهر منم همینه. مامانش کلا ۴ مدل غذا درست میکرده اینا هم فکر میکنن فقط همونا غذاس
m_f_sh عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 7206 چجوری درست میکنین ؟ گوشت پیاز رب زردچوبه و هل و گلاب و دارچین میشه واسه حاجت دلم صلوات بفرستین و دعا کنید ک حاجت روا بشم؟🙏💖 ممنونم
٧٦٧hasti عضویت: 1398/03/06 تعداد پست: 616 شوهر منم همینه. مامانش کلا ۴ مدل غذا درست میکرده اینا هم فکر میکنن فقط همونا غذاس دقيقاااااا حرررف دل من😢😂😂😂😂 خدايا شكرت 🌈
taranom73 عضویت: 1398/01/01 تعداد پست: 1316 مرغ در آوردم تا یه کاریش کنم اصلا حوصله آشپزی ندارم اه بذارش تو یکم زعفرون و نمک و فلفل بعد بذار تابت داغ بشع بدون روغن سرخش کن ببین چه طعمی میشه یعنی معتادش میشی
parastoo3771 عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 2249 مرغ رو بپز کنارش سیبزمینی سرخ کن. به سوهرت بگو نون ساندویجی بگیره سس و خیارسور و گوجه بزار تنگش بخور ... آره ایده خوبیه.اما خورشتش کردم با برنج چون شوهرم ناهار میبره.یه روز که تعطیل بود همین کارو میکنم👍😉
parastoo3771 عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 2249 بذارش تو یکم زعفرون و نمک و فلفل بعد بذار تابت داغ بشع بدون روغن سرخش کن ببین چه طعمی میشه یعنی معتا ... وای آره عالی میشه.
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27946 چطوری درست کنم عزیزم فک کنم خوش مزه باشه؟ با زرشک و زعفرون؟ ؟ من مرغ رو خرد میکنم و با زعفرون و ادویه سرخ میکنم و میزارم لایه برنج و کشیدنی روش پیازداغ و زرشک میربزم تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
ژیزل عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 8302 چه خوب که مهمونید.نه من جایی رو دارم بریم نه شوهرم دلم مهمونی میخواد الهی عزیزم کاش میشد میومدین خونه ما