parisan_kn مدیر استارتر عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 1153 عنوان نقص لوله عصبي😢 2762 بازدید | 16 پست امروز جواب ازمايشمو گرفتم خيلي حالم بده دارم دق ميكنم😞ترو خدا اگر ميدونيد جواب بديد الان چي ميشه 🐣 1398/05/14 | 13:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آبروکمون عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 4625 احتمالش خیلی خیلی کمه ولی خب پیگیری کن فولیک اسید میخوردی؟
parisan_kn مدیر استارتر عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 1153 احتمالش خیلی خیلی کمه ولی خب پیگیری کن فولیک اسید میخوردی؟ اره ميخورم هفته ديگه سونو غربال دوم دارم😞 🐣
آبروکمون عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 4625 اره ميخورم هفته ديگه سونو غربال دوم دارم😞 ربطی به سونو نداره ها ببر دکتر احتمالا باید دکتر ببری دوباره آز بنویسه
parisan_kn مدیر استارتر عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 1153 ربطی به سونو نداره ها ببر دکتر احتمالا باید دکتر ببری دوباره آز بنویسه خيلي نگرانم استراحت مطلقم بخاطر هماتوم الانم جواب اين ازمايش اومد كلا نا اميد شدم 🐣
mamaneradvin عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 1796 ازمایشگاهش معتبر بود؟ ببر به دکتر نشون بده عزیزم اینجا کسی سر در نمیاره. ولی ریسکشو بالا نوشته حتمن پیگیری کن. ایشالله بهترینها نصیبت شه.
parisan_kn مدیر استارتر عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 1153 ازمایشگاهش معتبر بود؟ ببر به دکتر نشون بده عزیزم اینجا کسی سر در نمیاره. ولی ریسکشو بالا نوشته حتمن ... اره امروز ميبرم نشون ميدم برام دعا كنين 🐣
sisiliii عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 187 اره امروز ميبرم نشون ميدم برام دعا كنين سلام...رفتی پیش دکتر ...چی شد.من امشب آزمایش غربالگریم حاضر شده ریسکم 1به 86فقط کارم شده گریه...نمیدونم چی پیش بیاد...تا فردا دق میکنم..سونو مینویسن؟؟آمینو سنتز؟؟یا تکرار ازمایش؟؟ممنون میشم جواب بدی ..دارم دق میکنم خدای مهربونم ازت ممنوم بابت هدیه قشنگی که بهم دادی
parisan_kn مدیر استارتر عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 1153 سلام...رفتی پیش دکتر ...چی شد.من امشب آزمایش غربالگریم حاضر شده ریسکم 1به 86فقط کارم شده گریه...نمید ... 😞اره رفتم بد بود يه سونو دادم كه جنين مشكوك به اسپينا بود دكتر فرستادم جاي ديگه كه سونو سه بعدي بدم ساعت ٤ امروز نوبت سونو سه بعدي دارم حال منم خيلي بدهايشالله شما مشكلت مثل من نباشهخيليا ازمايش بد ميشه اما تو سونو بچه سالمه 🐣
parisan_kn مدیر استارتر عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 1153 سلام...رفتی پیش دکتر ...چی شد.من امشب آزمایش غربالگریم حاضر شده ریسکم 1به 86فقط کارم شده گریه...نمید ... برا من تكرار ازمايش نداد گفت برو سونو سه بعدي جوابو بگير برو پرينانولوژي احتمالا برا امينو سنتز 🐣
nazzyy عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 3602 برا من تكرار ازمايش نداد گفت برو سونو سه بعدي جوابو بگير برو پرينانولوژي احتمالا برا امينو سنتز عزیزم شماسقط کردی؟؟الان بارداریمنم مشکل شمارو جنینم داشت سقط مردم😢😭 ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
nazzyy عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 3602 سلام...رفتی پیش دکتر ...چی شد.من امشب آزمایش غربالگریم حاضر شده ریسکم 1به 86فقط کارم شده گریه...نمید ... شما بچتون سالم بود گلم؟ ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
parisan_kn مدیر استارتر عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 1153 عزیزم شماسقط کردی؟؟الان بارداری منم مشکل شمارو جنینم داشت سقط مردم😢😭 سلام عزيزم بله من سقط كردم😞بعد عيد ميخوام اقدام كنم برا بارداري 🐣
nazzyy عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 3602 سلام عزيزم بله من سقط كردم😞 بعد عيد ميخوام اقدام كنم برا بارداري نرفتی دکتر ببینی مشکل از ای بوده ک ب مشکل خورده جنینشما فامیلی باشوهرت عزیزم؟من میخام برم دکتر ردشو بگیرم ببینم چرا اینجوری شد😣 ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍