2789
عنوان

تعجب میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 38 پست
تعجب نکن من بلد نیستم😂😂😂

بابا لوازم ارایش بگیر تمرین کن یاد میگیری...

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
😂😂😂😂دنبال زیر بغل مار نگرد خواهر... من دوره ندیدم اما واسه نزدیکترین عروسیا هم تا حالا ارایشگاه ...

دنبال قاتل بروسلی ام

خب حساسم ب غلط املایی مریضیه دیگه 

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بیرون فقط ضد آفتاب

منـم زیاد اهل ارایش نیستم ...اما بعضی وقتها تو خونه واسه تنوع انجام میدم

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
بابا لوازم ارایش بگیر تمرین کن یاد میگیری...

ن بابا بلدم اکثرا آرایش دارم یعنی میگم حرفه ای بلد نیستم مثلا خط چشم نمیتونم رژ گونه خیلی دوست دارم ولی اصلا بلد نیسم بزنم دیگه بقیه چیزا رو میزنم🙄

منـم زیاد اهل ارایش نیستم ...اما بعضی وقتها تو خونه واسه تنوع انجام میدم

من عروسی برم یا مهمونی یا با دوستام برم بیرون آرایش میکنم

تو خونه هم همش ماسک دارم 

تازه جوشام بهتر شده

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 
ن بابا بلدم اکثرا آرایش دارم یعنی میگم حرفه ای بلد نیستم مثلا خط چشم نمیتونم رژ گونه خیلی دوست دارم ...

خب به عنوان مبتدیم باید خط چشم بتونی بزنی

من خیلی خوب ارایش میکنم مخصوصا خط چشم خیلی خوشگل میکشم 

منم هر هنری ندارم ارایش کردن و بلدم😂😂شوهرم میگه ارایشگرا غلط کردن مثل تو ارایش کنن😌