2777
2789

چه یخچالی 

لعنتیای لاکچری من یخچال خریدم 9 تومن   یعنی انقد دست پایینه یخچالم؟؟؟  

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   
😂😂😂الان دیدم مال من زد ۷۵ 😂😂

پول ی پارسه😭😭😭😭

حالا مثلا میبینی قیمت کل لوازم برقیا اشپزخونه از قیمت ماشین زیر پاتون بیشتر میشه😂😂😂

والا_با_این_نوناشون😒#  

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه یخچالی  لعنتیای لاکچری من یخچال خریدم 9 تومن   یعنی انقد دست پایینه یخچالم؟؟؟   ...

چند سال پیش؟

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
چرا اینو زاشتی پروفایلت من خیلی ازین میترسم هروقت چشمم بهش میفته حالم بد میشه،ببخشید ولی بنظرم این م ...

اره منم همینجور 

هرجا میبینمش سریع رد میشم که چشمم به عکسش نیفته   

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   
پول ی پارسه😭😭😭😭 حالا مثلا میبینی قیمت کل لوازم برقیا اشپزخونه از قیمت ماشین زیر پاتون بیشتر میش ...

😂😂من ماشین خودم ولستر 😂😂اما وسایل اشپزخانه ام در برابر ماشین شوهرم نه🤦🏼‍♀️😂

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
اونور سالی  اسفند97   خارجی نخریدم که هیمالیا خریدم

راضی هستی؟چ مدلیه یخچالت ازین بلندا ک زیر فریزر و بالا یخچاله یا کوچولوها ک بالاش فریزره؟

⛔ 🚫 ⛔جون مادرت لایک نکن منو🙏صپاص
😂😂من ماشین خودم ولستر 😂😂اما وسایل اشپزخانه ام در برابر ماشین شوهرم نه🤦🏼‍♀️😂

😂😂

مبارکه عزیزم😘❤

راضی هستی؟چ مدلیه یخچالت ازین بلندا ک زیر فریزر و بالا یخچاله یا کوچولوها ک بالاش فریزره؟

برا جهیزیه مه ایشالا آبان که رفتم خونم میگم بهت    ولی درکل نشنیدم کسی بد بگه ازش 

دوقولو گرفتم 

والا ماهم مامانم میخواد واسه خونمون بگیره اگه میخواستم برای جهزیه خودم بخرم قطعن همین حدودا می ...

ولی من دوس داشتم الجی باشه   ولی بابام گناه داشت طفلک چقدر میتونه بره زیرخرج 

گفتم بیخیال 

برا جهیزیه مه ایشالا آبان که رفتم خونم میگم بهت     ولی درکل نشنیدم کسی بد بگه ازش  ...

دوقلو چیجوریه من بلد نبیدم یخچال خودم توشیبا کوچیکه

برا جهیزیه مه ایشالا آبان که رفتم خونم میگم بهت     ولی درکل نشنیدم کسی بد بگه ازش  ...

اهان زدم تو نت دیدم،اینا ک عالین مبارکت باشه عزیزم.ما کم کم میخوایم یخچالمون و عوض کنیم بزرگتر بگیریم با دیدن این تاپیک کلا ناامید شده بودم بچه ها میگفتن ۷۵ میلیون😲خداروشکر الان امیدوار شدم یکم خداخیرت بده😂