2777
2789
عنوان

بچه ها مشخصات عروسمونو میگم بگین نظرتون‌چیه ؟خشگله یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 74 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شما خودتوخیلی خوشگل و بدون ایرادی؟؟؟؟؟!

چه جبه ای گرفتی😐

چیزی نگفت ک

چون فقط خواهرشوهره میخوای بری ساتوریش کنی؟

قضاوت_نکنیم#  

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
این قدش بلند تازه دوتا داداش داره انگار دیون بس که قدبلندن😂😂😂

همه آرزوشونه قدشون بلند باشه میگی انگار دیون. قد برادرم 192 بود کل دخترای فامیل کشته و مرده اش بودن. چند نفر از فامیل ها واسه دخترشون ازش خواستگاری کردن البته نه فقط به خاطر قدش 

اگر روزی برادرام ازدواج کنن به حدا اصلا نه حوصلشو دارم نه حقشو بشینم اجزای بدن طرف رو تجزیه کنم به م ...

بابا اسی همینجوری اومد گفت بذار ببینم دوستای نی نی سایتی چی میگن راجل به قیافش!والا ما خودامونم که میشینیم یجا دورهم یهو میگیم فلانی قشنگه!حالا اومده تو مجازی گفته!دیگه این حرفا چیه!

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
واقعا که .... متاسفم براتون استاتر ... چقدر نگاه سطحی و کوتاهی به ادما دارین ... 

واااا😕😕😕😕😕

همینطوری گفتم یه تاپیک بزنم دورهم باشیم،منظورخاصی نداشتم😐😐😐😐😐

ببخش و رها باش بخاطر آرامش خودت نه بخاطر اون..😊
بابا اسی همینجوری اومد گفت بذار ببینم دوستای نی نی سایتی چی میگن راجل به قیافش!والا ما خودامونم که م ...

خیلی سخت میگیره😐😐😐

بابا اسی همینجوری اومد گفت بذار ببینم دوستای نی نی سایتی چی میگن راجل به قیافش!والا ما خودامونم که م ...

واقعا موندم از قضاوت زود هنگام بعضیا

عوقم میگیره پستاشونو میخونم😐

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
همه آرزوشونه قدشون بلند باشه میگی انگار دیون. قد برادرم 192 بود کل دخترای فامیل کشته و مرده اش بودن. ...

بابا دیو گفتم‌که یکم بخندیم،چرا امروز همه عصبانین اینجا😂😂😂

خیلی سخت میگیره😐😐😐

والا!ولشون کن اسی حالا انگار خودشون تاحالا راجع به یکی نظر ندادن اه اه بدم میاد میان اینجا شروع میکنن به جبهه گرفتنو اینکه خودشون فرشتن!

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
چه جبه ای گرفتی😐 چیزی نگفت ک چون فقط خواهرشوهره میخوای بری ساتوریش کنی؟ قضاوت_نکنیم#  

پست بعدمو بخون عزیزم من باکسی دعوا ندارم موفق باشی

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔