2777
2789
اگ باردار باشی حتی قبل موعد پری هم بیبی هاله مینذازه.مال من دوروز قبل موعد هالع کمرنگ انداخت خیلی بی ...

نه واسه خیلیا تا ی هفته بعد موعدم نمیندازه..بستگی داره لقاح کی انجام بشه

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم
اینجا کسی بوده عقب بیوته پریودش دردشو داشته باشه اما باردار بوده؟

من ۴ روز بعد موعدم آزمایش دادم منفی بود،بی بی هامم منفی میشدن، دکتر گفت زود اومدی حداقل ده روز بگذره،روز ۶ بعداز موعدم لکه بینی داشتم،روز ۸ بی بی حاله انداخت،فردا هم میخوام آزمایش بدم،

شما احتمال زیاد باردار نیستی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه واسه خیلیا تا ی هفته بعد موعدم نمیندازه..بستگی داره لقاح کی انجام بشه

ایشالله ک حامله ای،

ولی من اطرافیانو دوستام ندیدم اینطوری،ک ۱۴رپز عقب بیوفته پری و حامله باشی نشون نده.تو واس اطمینان برو از بده.ایشاللله ک بارداری

❤. نی نی تودلم پوچ بود😢😢❤
من ۴ روز بعد موعدم آزمایش دادم منفی بود،بی بی هامم منفی میشدن، دکتر گفت زود اومدی حداقل ده روز بگذره ...

از رو چ احتمالی میگی باردار نیست؟؟

ایشالله ک حامله ای، ولی من اطرافیانو دوستام ندیدم اینطوری،ک ۱۴رپز عقب بیوفته پری و حامله باشی نشون ...

😄😄😄😄😄من نبودم ک

نمیدونم دخترم تازه دو سالش شده هنوزم بهش شیر میدم تا حالا انقدر سابقه نداشته ی هفته شده ولی دو هفته ...

خوب ممکنه برای ضعف بدنت باشه چون دکار ب من گفت خستگی یا فعالیت زیاد میتونه باعث عقب افتادن باشه

به دکتر مراجعه کن برات ی ازمایش سونو بنویسه

احتمالا واسه اینکه درد پریود رو دارم

نه اصلن میگن درد پریودو خیلی خانومایی ک چندماهه حامله هستنم سرموعدشون دارن..بدن رو برنامه خودش پیش میره ک این دردا میاد..ان شاءالله ک حامله ایی گلم😘😘

بعد ۱ دیقه هاله انداخت

بعد ی دقیقه مثبته.من ک دیروز موعدم بود دیشب بی بی زدم منفی بود.علایم پری ندارم.البته این چن ماه اواخر عقب مینداختم ولی از موعدم علایم پری داشتم.البته اقدام نبودم ولی تا پری بشم استرس میگیرم