سلام دوستان خونه ما خيلي مورچه داره، تو هر چيزي كه فكرشو كنين مورچه ميره تو تخت، كابينت، كمد، اتو، يعني همه چي ديشب كلوچه آوردم با نسكافم بخورم پلاستيكشو سوراخ كرده بودن رفته بودن تو همه راه هارم رفتم اصلا تغييري نميكنن بيشتر نگران بچمم تو تختش پر ميشن تو فلاكس آبش ديگه دارم ديوونه ميشم توروخدا اگه راهي كه به نتيجه رسيدين و بلدين به منم بگين شايد از دستشون خلاص شدم
عزیزم من خونم تازه ساخت بود و پر از مورچه،همه چی امتحان کردم اما هیچ اثری نداشت یعنی همش سوراخشون عوض میکردن،ی نفر بهم گفت وازلین بزن ورودی سوراخشون،بعد از زدن وازلین دیگه اثری ازشون نیست
خدایا هزاران بار شکرت،برای نی نی های توی راه و تموم چشم انتظار های نی نی(اللهم صل علی محمد وال محمد)
منم پیارسال وحشتناک زیاد شدن تو خونه درحدی که از کلید پریز ها میزدن بیرون اسپری کامن بدون بو ...
واييي براي ما هم از يه جاهايي مورچه مياد كه شاخ در ميارم يعني انقد بيزار شدم كه تو فكرم خونمو عوض كنم ، چون بچمم چهار دست پا ميره نميتونم هر سمي رو هم بزنم ميترسم بره دست بزنه
هر وقت خواستید برید مسافرت. شما و بچه برید بیرون. همسرتو بفرست بره تمام اطراف اتاقها و زیر کابینت ها رو اسپری کامن بریزه و درها رو ببنده. تا مدت ها راحت میشی. تو هوا اسپری نزنه. روی زمین و قرنیزها بزنه
واييي براي ما هم از يه جاهايي مورچه مياد كه شاخ در ميارم يعني انقد بيزار شدم كه تو فكرم خونمو عوض كن ...
من اسپری میکردم روشو که بچم دست میزد رو با اسکاچ و مایع میشستم و پاک میکردم دیگه توو خوردش میرفت کافی بود
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟