2777
2789
عنوان

رمز گوشی همسر

354 بازدید | 20 پست

در گذشته ن چندان دور تقریبا یه سال پیش ب خاطر مادر ایشون مجبور شدم گوشی همسرمو چک کنم و... خلاصه فهمید و رمز‌شو عوض کرد 😁 منم اوایل بهش حق دادم گفتم خوب من نباید بی اجازه... 

ولی خودم رمزمو عوض نکردم هر زمان دوست داشت میتونست بره سر گوشی البته برای بازی و وای فای 😁 مث خودم فضول نیست بعدم مامانمم اصلا مث مامان ایشون نیست ک پنهونی داشته باشم. حالا چند وقت پیش با خودم گفتم چرا من باید رمزمو بدونه! بجای اینکه حرفهای بد مامانشو پاک کنه یا جلوشون مقاومت کنه هیچی نمیگفت! منم رمزمو عوض کردم! 😁 دیشب یه جوری بهش فهموندم بعد سه ماه ک منم رمز گوشیمو عوض کردم و... تازه دوزاریش افتاد یه ذره رفت توفکر! 

به نظرتون دوباره رمزشو بهم میگه یا نه؟ 

چون من میگم اگر بحث اعتماد باشه ادم رمزو ندونه هم مهم نیست دیگه باید بهم اعتماد کنیم! 😁 

همینجوری درد دلی نوشتم کسی نظری داشت بگه

نظری ندارم. منم و شوهرم کات گوشیمون وله وسط رمزشم هر دوون می دونیم . ولی هیچ وقت چک نکردیم ببینیم چی به چیه. مثلا ننش دوتا حرفم به من بزنه جراتشو داره تو روم بگه پشت سر حرف زدن میدونی چیه که . پس بی خیال این حرفا. ارزش نداره ذهنت درگیرش شه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار خوبی کردی😎

واقعا ؟گفتم الان میان دعوام میکنن! 😁 

اخه لجم گرفته! زنای دیگه گوشی شوهراشون رو شب ب شب چک میکنن! اونوقت ایشون برای من رمز عوض میکنه تازه اگر بخدا چک نمیکردم زندگیم ب فنا رفته بود! 

من اصلا این رمزا و حد و مرزا توی زندگی مشترک رو درک نمیکنم

خدایی هم فقط توی نی نی سایت شنیدم😐

حتی توی اطرافیانم ندیدم زن و شوهر روی گوشیشون رمز بذارن و به همسرشون رمزش رو نگن

من و همسرم هم بتازگی روی گوشیمون رمز گذاشتیم بخاطر امنیت بیشتر چون خیلی عکس و فیلم ناجور از خودمون تو گوشیامون داریم😂

رمزمون اثر انگشتمون هست 

همسرم علاوه بر اثر انگشت خودش انگشت منم توی گوشیش تعریف کرده و منم همین کارو کردم

نی نـی ـ سایت#

عجایب_شهر#  

.Pain🔥you made me a believer

من رمز گوشیشو فهمیدم .یعنی باهوش بودم.با اینکه گوشیشو رو به من نمیگرفت نگاه کردم.جای عددهایی که میزد فهمیدم.مثلا صفر پایین گوشی وسطه.یک اون بالاس.

با چند بار خطا پیداش کردم.ولی بهش الکی گفتم من روششو بلدم هر چی بزار.هههههه.دیگه نزاشت کلا.

آی اَم خبیث.

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

ما دوتامون گوشیمون رمز داره هردوهم رمز همو بلدیم گوشیامون مث همه گاهی وقتا اشتباهی میبره همسرم 

زن و شوهر که این چیزا بینشون نیست

گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍

نظر خاصی ندارم ولی به نظر من نباید رمزو عوض کرد، مگه چیز پنهانی باید باشه بین زن و شوهر؟ اگه شوهر من یه روزی رمزی بزاره من ندونم غوغا میشه😅

هر چی آرزوی خوبه مال تو❤
واقعا ؟گفتم الان میان دعوام میکنن! 😁  اخه لجم گرفته! زنای دیگه گوشی شوهراشون رو شب ب شب چک می ...

ن کلا هر عملی ی عکس العملی داره..من اهل چک کردن نیستم اما وقتی اون چک میکنه چرا من نکنم... جلو مادرشو بگیره ک پشت سر عروس حرف نزنه

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
نظری ندارم. منم و شوهرم کات گوشیمون وله وسط رمزشم هر دوون می دونیم . ولی هیچ وقت چک نکردیم ببینیم چی ...

اخه روشوهرم تاثیر میذاشت! بعد اون میومد پیاده میکرد (البته ن با خشم) 

مثلا رفتیم کربلا من گفتم خوب برا مامانمو فلان بگیریم... الا و بلا نه چادر مشکی بگیریم... گفتم بابا اینو بگیریم نه و فلان بعدا کاشف ب عمل اومد ک مادر چادر مشکی دستور دادن! 

خب چرا با نظر هم نباشه؟! منم گفتم پس برای همه چادر مشکی میگیریم! جیبشو خالی کنم! 😁 باورت میشه قبول کرد!؟ 

یا مثلا مامانش پیام میداد دارید شام میان خونمون دست خالی نیاین! 

یا مثلا میخواستیم بریم عید دیدنی پیام میداد ک  ما شیرینی نمیخوریم یه چیز دیگه بگیرید! 

همه ی اینا با لفظ فقط خانومت نفهمه من گفتم! 😐

حالا اینا ک خوبه همش پیام پشت پیام زنت اله بله فلان کار نمیکنه طرف نمیشوره نذار بره دانشگاه داری بهش لطف میکنی! بیا خونمون زنت نیاد... 

من رمز گوشیشو فهمیدم .یعنی باهوش بودم.با اینکه گوشیشو رو به من نمیگرفت نگاه کردم.جای عددهایی که میزد ...

اخه برا من یه رمز اثر انگشت گذاشته! یه رمز عددی 10 رقمی! 

قبل عوض کردن رمزش اسم خودم بود😕

البته من جون میخواستم باهاش دعوا کنم و تا ته جدایی هم فکر کردم برام مهم نبود فهمیده! 

ولی الان حس میکنم نباید میذاشتم رمزشو عوض کنه

اخه روشوهرم تاثیر میذاشت! بعد اون میومد پیاده میکرد (البته ن با خشم)  مثلا رفتیم کربلا من گفتم ...

سخت نگیر. بشین با شوهرت صحبت کن. بگو من متوجه شدم تحت تاثیری. داری زندگیمونو بهم میریزی. این زندگی برات مهمه یه بار به مامانت بگو مادرم نظرت محترم اما من این خانمو با همیناخلاق دوسش دارم ناراحت میشم این چیزا رو میگی. یه دفعه بهش بگه دست بر میداره مادره

سخت نگیر. بشین با شوهرت صحبت کن. بگو من متوجه شدم تحت تاثیری. داری زندگیمونو بهم میریزی. این زندگی ب ...

خدایی از اون موقع کلا طرف منه! و زندگیمون خوب شده اما من مشکلم اینه ک هنوز رمزشو نگفته بهم... الان مامانش تقریبا حذف از زندگی یه پیامیم بده از صدتا یکیشو میخونه برام 😁 

من با اون روند ک رمزشو همچنان عوض کرده مشکل دارم 

یه سری داشتیم از ماه عسل برمیگشتیم گوشی خودم ش نداشت باگوشی همسرم رفتم تو تل که کانال گردی کنم حوصلم سررفته بود واقعا به قصد چک کردن نبود چون خیلی ازاین کار بدم میاد.یکی بود به اسم شادی خیلی کنجکاو شدم اعصابم بهم ریخت چتارو باز کردم دیدم که بله چطوریم باهم چت کردن چه دلو قلوه ای میدنو میگیرن داشتم میمردم اما دونفر همراهمون بودن هیچی نگفتم گذشت تااینکه یکی از دوستاشو معرفی کرد گفت اینم شادی چون فامیلیش شادیه همه شادی صداش میکنیم😝😝😝