2777
2789
عنوان

ما گمشده ایم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 20 پست

سلام اقا جان بازم من روسیاه و گنه کنارم ببخشید من کم سراغتو میگیریم کم کاری میکنم برات و,آقا دلم داره می ترکه شما همه چیزو میبینی و دیدی, شنا از دلم خبر داری چی کاااااااااار کنم مثل چی موندم هیچ راهی ندارم فقط خودت جواب بده جوابش فقط با خودت, با هیچ کس نمی تووووووونم حرفی بزنم هیچ حرینی ندارم کجای دین شما اینجوریه؟! کجا رفتار علما و بزرگان ما اینجوری بوده؟!!!! کمکم کن آبرومو برد هر چی به من میگفت برا خودش مشگلی نداره به قول خودش فقط توجیه.

فقط شما بخون فقططططططط شما, من بعهد من فلان من بهمان من اصلا کافر نمیشه شما حر شما بشم نمیشه به منم نظر کنی بازم؟؟؟؟ نمیشه آقا بغلم کنی؟؟؟؟؟ قلبم سنگینه, نمیشه دست بکشی روش؟؟؟؟؟؟؟؟ پشت و پناهی ندارم, تکیه گاهی ندارم, همدلی و همرازی ندارم, هر کاری میکنه مبشه منت, هر چیم بگم بهش میشه سرکوفت, همشو فقططططط با شما حساب میکنم زورم نمیرسه بهش, دستم بستس, آقا نمیشه دلداریم بدی؟ نمیشه شما مشاوره بدین که چی کار کنم؟؟؟؟؟ گله دارم ازس بی شکایت کنم به کجا سر بزارم؟؟؟؟؟ شما رو به مادرتون فاطمه زهرا قسم آروممممممممممم کن بگو چی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤

آقا ممنونممممممممم که آروممم کردی ممنون که هوای زندگیمو داری ممنون که بهم نگاه کردی ممنون که هستین, شرمنده که کارنامم سیاهه, کمکم کن دلمو روشن کن ای آخرین ذخیره خدا.

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ

عمرهای به سر آمده،

روزهای گذشته،

خون‌های ریخته،

عشق‌های گم شده،

آبروهای رفته،

بغض‌های شکسته،

اشک‌های چکیده،

و آب‌های از جوی رفته را

تو باز می‌گردانی

ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ها!

به شوق صبح و سحر، شام تار هم خوب است ،برای گریه شدن آبشار هم خوب است

تمام هفته خطا و غروب جمعه دعا،کمی خجالت از این انتظار هم خوب است

اگر چه لایق وصل تو نیستیم آقا،ولی کشیدن ناز نگار هم خوب است

گمان کنم که نمی بینمت، بگو غلط است،امید دادن این بی قرار هم خوب است

کسی به فکر شما نیست، همه خوبند،ملال نیست دگر، کار و بار هم خوب است

مرا ببند که من جای دیگری نروم،برای عبد فراری حصار هم خوب است

هوای شهر بد و گریه سخت و حال بد است،کمی هوا وسط این غبار هم خوب است

اگر نشد برسم من به پابوسی تو، برای این دل من وصف یار هم خوب است

برای اینکه به دست آورم دلت را من، قسم به فاطمه داغدار هم خوب است

مرا ببخش به دردت نخورد نوکریم،که بخشش دل این شرمسار هم خوب است

اگر که پای رکابت نشد شهید شوم، برای کشتن ما زلف یار هم خوب است

اگر اجل به وصالت مرا مجال نداد، امید آمدنت بر مزار هم خوب است

سلام آقا جونم خویین؟ شرمنده یازم دوستدار بی لیاقت و روسیاهت از کمک میخواد چیکار جز شما از هیچ کسی نمیتونم, آقاجان الهیییییییی قربونت برم هم  خودم هم همه ی کس و کارم, الخی قدای یه قطره اشک چشم شما, آقا جان حضرت صاحب الزمانم , چی کنم دویاره استرس گرفتم چطوری بگم که ناراحت نشه چطور انجام بدم که دل هیچ کس و نشکنم و ناراحتشون نکنم چه کنم خودت کمکم کن از اولاد شما هستن صاحب الامرم چه کنم خودت یه راهی جلو ببار خودتون کله خا رو توی ذهن و دهانم بزارین مستأصل شدمنمیگفتنم خودمم میخواستم بگم ولی فکر میکنم یهش چطوری و.کی و کجا بگم دلهره آوره برام یه کاری کن برام, شما رو به مادرتون حضرت نرجس خاتون س قسم یه کاری کنین قلم تالاپ تلوپ میزنه نه فقط برای این موضوع خودتون میدونین برای چی به هیچ کسی نمیتونم بگم جز شما خودتون دعای خیر برامون عاقبتمون رو بخیر کنین شما میدونین من دوست ندارم هیچ وقت رابطه کم سا قطع بشه حتی به قیمت تز دست دادن غروزم نذاشتم حالا دعاش با شما برام یه راه حل بدین الهی قربونتون برم. سعی میکنم جیرن کنم هرچنددددددد اصلاااااااااااا نمیشه. فقط منتظر کمک و امداد شما هستم.

سلام امام غریبم سلام یوسف زهرا, آقا دلم گرفته بازم میدونم شما از دلم خبر دارین میدونم میدونین توی دلم چه خبره, منم فقط مینویسم که فقط و فقط شما بخونین که خودمم گفته باشم یه کم دلم آروم میشه, آقا جان میدونم از همه مهم تر نه بنده خوبیم نه شیعه خوبیم نه دختر خوبیم نه همسر دلخواه و خوبی برای اولاد شما میدونم دلشو میشکنم ولی تا الان هیچوقت از عمد دلشو نشکستم, آقاجان نمیدونم چیکار کنم نمی خوام کسی از دستم ناراحت بشه و کسی رو اذیت کنم سعیدکردم کمک کنم میدونم حرف حق میزنن نمیدونم دیگه چی بگم خودت بهترینی برای حل همه چیز, از خودت فقط کمک میخوام برای اون چیزی خودتون میدونین توی دلمه و چیه که خوب بشه همه چیز به حق جد عزیزتون امام رضا که الهی فداش بشم, و جد خودشون و پدربزرگ مظلوم شما قربونتون برم الهیییییییییی.