2777
2789
عنوان

سند ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 29 پست
اخه عزیزم ۳ تومن ک الان پولی نیس.احتمالا سندش مشکلی داره ک نمیاد.

میگه این ماشین سه بار چرخیده تنها یکبار سند بنام شده واسه صاحب اولش میترسم کلاهبردار باشن

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
برید تعپیض پلاک خوب

نمیاد میگه صبر کنید طرف از مسافرت بیاد ک یکجا سند و تعویض پ رو انجام بدیم،الان پلاک اون رو ماشینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدبختی اینجاس از سایت دیوار پیداش کردیم اصلا نمایشگاه نرفتیم،تهدیدش کرده شوهرم الکی میگه اون طرفی ک ...

قولنامه دستی ک نوشتید ؟؟ با اون برید شورای حل اختلاف 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
از این بابت نترس خعلیا ماشینو قولنامه ای میفروشن اما جهت اطمینان پیگیر سند باشین

اشنامون هم میگفت خیلیا اینکارو میکنن واسه اینکه هزینه محضر ندن ولی من چون تا حالا تجربه اینکارو ندارم میترسم مشکلی باشه

قولنامه دستی ک نوشتید ؟؟ با اون برید شورای حل اختلاف 

اره دوتا شاهد از ما دوتا شاهد از اونم امضا اثرانگشت زدن پاش،شوهرم میگه ادم خوبیه ولی من چون تجربه اینکارو ندارم بدجور میترسم کلاهبرداری باشه

اره دوتا شاهد از ما دوتا شاهد از اونم امضا اثرانگشت زدن پاش،شوهرم میگه ادم خوبیه ولی من چون تجربه ای ...

انشالله ک مشکلی نباشه و حرفاش درست باشه 

به همسرتون بگید یه تایمی بهش بده بعد اگه باز زیر حرفش زد شما اقدام کنید واسه شکایت 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
انشالله ک مشکلی نباشه و حرفاش درست باشه  به همسرتون بگید یه تایمی بهش بده بعد اگه باز زیر ...

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت💛💛💛