2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خدا وجود نداره.یا بی عدالته.یا بامن بده وگرنه زندگی من اینطوری نمیشد  اینو بهش ایمان کامل دا ...

یا ما بنده های خوبی نیستیم!!!!

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
😢😢😢😍😍😍😍😍😍😍😍 بنده ی روسیاهشم😔😔😔😢😢

خدا پناه دل بی قرار بنده هاشه عزیزدلم تو فقط با تمام وجودت صداش بزن ببین چه ها که واست نمیکنه. به من گفتن نازایی اما حس میکنم یکی در وجودم هست که میگه تا من هستم غصه هیچی رو نخور فقط ❤️صبر❤️کن 

The greatest pleasure of life is love😍😍
یا ما بنده های خوبی نیستیم!!!!

قطعا همینم هست ما بنده های خوبی واسه خدامون نیستیم چون تا یه اتفاق بد میوفته سریع کفر میگیم اما صبر نمیکنیم. صبر کلید همه مشکلاته که متاسفانه هیچ کدوم از ما نداریم 

سلام، خدا برای ادم های بدجنس  خوبه و مهربونه

سلام روی ماهت. خدا درمون دل همه بندهاشه ببین گفتم همه فرقی نمیذاره فقط ما با استدلال هایی که از زندگی خودمون داریم همه رو بازخواست میکنیم حتی خدای خودمون رو. هرکسی یه دیدگاه نسبت به زندگی خودش داره اما شاید کسی از بیرون به زندگی ما نگاه کنه اصلا استدلال هایی که ما از زندگیمون داریم رو حتی قبول نداشته باشه. 

سلام روی ماهت. خدا درمون دل همه بندهاشه ببین گفتم همه فرقی نمیذاره فقط ما با استدلال هایی که از زندگ ...

😔😔😔😔😔😔😔 اصلا صدا منو نمیشنوه، 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢 کاش خدا جای ما بود محتاج بود ببینم ناراحت نمیشد 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
😔😔😔😔😔😔😔 اصلا صدا منو نمیشنوه، 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢 کاش خدا جای ما بود محتاج بود ببینم ناراحت ...

صبر❤️کن عزیزم 

مطمئن باش تو هم اگه جای خدا بودی اگر صلاح و مصلحت بندت رو میدونستی همین اتفاقا رو براش رقم میزدی. خدا خیلی مهربونه تو هم خیلی مهربونی پس تکه ای از خدا در وجودته 😍

صبر❤️کن عزیزم  مطمئن باش تو هم اگه جای خدا بودی اگر صلاح و مصلحت بندت رو میدونستی همین اتفاقا ...

دیگه خیلی وقته مهربون نیستم😢 آنقدر بدی دیدم که نمیتونم مهربون باشم 😢😢😢😢😢

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜