2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد اینکه تو همین دو روز متوجه شدم شدیدا خسیسه

البته بنده خدا کل یخچال بر خوراکی کرده بود بخاطر من ولی کلا حس کردم خسیسه

من کلا آدم رکی نیستم ولی اصلا نتونستم تیشرتش رو تحمل کنم و به روش آوردم گفتم اینم میتونی بندازی دور

لایک پلییز

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....

چطوری اینقد سریع وارد خونه ش شدی؟

کارت درست نبود بخاطر اینه که مردها برای مطبقه ها دندون تیز میکنن...

امیدوارم ارتباطتون ب ازدواج برسه

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌
پولدارا خسیس ترن

عاشق این تصویر متحرک پروفایلتم😍😍😍😍😁😁😁😁

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

یکمم بهش برخورد بعدشم کلا چند ساعت قبل برگشتنم نمیدونم چرا قاطی کردم کلی چیزی بارش کردم راجب خسیسیش و اینکه گفتم تو اصلا نسبت به کسی که باهاشی متعهد نیستی آنقدر بهش برخورد که وقتی خواستم دستشو بگیرم گفت دست منو نگیر بعدشم حاضر صگشد رفت بیرون البته از قبل میخواست بره