دوستان از این قرصا استفاده نکنین. من خودم بعد از زایمان و شیردهی وزنم رسیده بود به 85. زانو درد گرفته بودم و چون خونه مون پله داره خیلی خیلی اذیت بودم. همین که پسرمو از شیر گرفتم تصمیم گرفتم رژیم بگیرم. البته من زمان ازدواجم 61 بودم اونم با خوردن دمنوش لاغری دکتر سینا ولی خدایی وزن 85 خیلی بود برا دمنوش. اینه که شروع کردم به کم خوری. یک و نیم کم کردم ولی دوباره برمی گشت چون برنامه رژیم درست نداشتم. تصمیم گرفتم برم دکتر تغذیه ولی دختر خاله م یه پیج توی اینستا بهم معرفی کرد به اسم لیمومی. خیلی خوب بود. دوره هاش سه هفته ای بود. تو دور اول رسیدم به 80 و دور دوم رسیدم به 78 ولی دوست داشتم زودتر لاغر بشم. رفتم سراغ دکتر کرمانی که البته کار اشتباهی بود. هم دوره اش سه ماهه بود و راه برگشت نداشت هم زیاد اصولی نبود. در هر حال با رژیم دومم رسیدم به 72.البته ورزش توی خونه هم داشتم. از بخش فیتامین دکتر کرمانی گرفتم. دیگه زدم به رگ بی خیالی. با کم خوردن رسیدم به 64 ولی ریزش مو گرفتم وحشتناک. دوباره رفتم سراغ لیمومی و الان بعد از یه هفته تقریبا رسیدم 63. ریزش موهامم کم شده. به نظرم لیمومی خیلی بهتر از دکتر کرمانیه. تازه دوره هاش سه هفته ایه و اگه راضی نبودی بعد 3 هفته ولش می کنی. کل هزینه شم 60 تومنه. شاید براتون سوال باشه من در طی چه مدت این مقدار لاغر شدم. دقیقا 21 مهر پارسال پسرمو از شیر گرفتم و همون روزم شروع کردم به رژیم ولی رژیم اصولیم از اوایل آبان بود.
این تجربه من بود. خدایی نه خواستم تبلیغ کنم و نه کسیو ناامید. چون می دونم چاقی چقدر برا سلامتی جسمی و به خصوص روحیه خانما ضرر داره خواستم یه کمکی بکنم ولی واقعا توصیه می کنم از خوردن داروهای لاغری اجتناب کنین. دختر عمه م سر خوردن این داروها کارش به اتاق عمل کشید. البته نمی دونم چه قرصی مصرف کرده بود. ولی در کل اینا اصل و غیر اصل ندارن. همه به بدن ضرر می رسونن. مهمترین کار توی لاغری تغذیه درسته. بگردین دنبال یه راه حل مطمئن. برین دکتر تغذیه یا یه رژیم آنلاین بگیرین. از پیاده روی هم غافل نشین.
موفق باشین عزیزان
آها راستی دمنوش گل محمدی برا لاغری فوق العاده س. حتی از دمنوش دکتر سینا که خیلی بهش اعتقاد داشتم هم بهتره. تازه باعث میشه تو دوره رژیم یبوست نگیرین.