2777
2789
عنوان

خانما قرص لاغری گلوریا تاحالا استفاده کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 135430 بازدید | 201 پست
ببخشید یه سوال دیگه روی کپسول ها اسمش حک شده بود ؟؟؟

رو در بعضی از قوطیاش هست 

یه کدی داره رو کارتنش تو یه سایتی میزنی اگه قبول نکرد که تقلبی وگرنه اصله

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی گرونن قرصای لاغری ادم دوستداره حداقل ۷ ۸کیلو کم شه😑 چند روز خوردین

من گلوریا خوردم ۵ تا ۵ روز فشارم رفته بود رو۱۷ داشتم میمردم بدتر از اون اینکه دقیقا یه هفته تاری دید شدید داشتم هیچ جا رو درست نمیدیدم

دوستان از این قرصا استفاده نکنین. من خودم بعد از زایمان و شیردهی وزنم رسیده بود به 85. زانو درد گرفته بودم و چون خونه مون پله داره خیلی خیلی اذیت بودم. همین که پسرمو از شیر گرفتم تصمیم گرفتم رژیم بگیرم. البته من زمان ازدواجم 61 بودم اونم با خوردن دمنوش لاغری دکتر سینا ولی خدایی وزن 85 خیلی بود برا دمنوش. اینه که شروع کردم به کم خوری. یک و نیم کم کردم ولی دوباره برمی گشت چون برنامه رژیم درست نداشتم. تصمیم گرفتم برم دکتر تغذیه ولی دختر خاله م یه پیج توی اینستا بهم معرفی کرد به اسم لیمومی. خیلی خوب بود. دوره هاش سه هفته ای بود. تو دور اول رسیدم به 80 و دور دوم رسیدم به 78 ولی دوست داشتم زودتر لاغر بشم. رفتم سراغ دکتر کرمانی که البته کار اشتباهی بود. هم دوره اش سه ماهه بود و راه برگشت نداشت هم زیاد اصولی نبود. در هر حال با رژیم دومم رسیدم به 72.البته ورزش توی خونه هم داشتم. از بخش فیتامین دکتر کرمانی گرفتم. دیگه زدم به رگ بی خیالی. با کم خوردن رسیدم به 64 ولی ریزش مو گرفتم وحشتناک. دوباره رفتم سراغ لیمومی و الان بعد از یه هفته تقریبا رسیدم 63. ریزش موهامم کم شده. به نظرم لیمومی خیلی بهتر از دکتر کرمانیه. تازه دوره هاش سه هفته ایه و اگه راضی نبودی بعد 3 هفته ولش می کنی. کل هزینه شم 60 تومنه. شاید براتون سوال باشه من در طی چه مدت این مقدار لاغر شدم. دقیقا 21 مهر پارسال پسرمو از شیر گرفتم و همون روزم شروع کردم به رژیم ولی رژیم اصولیم از اوایل آبان بود. 

این تجربه من بود. خدایی نه خواستم تبلیغ کنم و نه کسیو ناامید. چون می دونم چاقی چقدر برا سلامتی جسمی و به خصوص روحیه خانما ضرر داره خواستم یه کمکی بکنم ولی واقعا توصیه می کنم از خوردن داروهای لاغری اجتناب کنین. دختر عمه م سر خوردن این داروها کارش به اتاق عمل کشید. البته نمی دونم چه قرصی مصرف کرده بود. ولی در کل اینا اصل و غیر اصل ندارن. همه به بدن ضرر می رسونن. مهمترین کار توی لاغری تغذیه درسته. بگردین دنبال یه راه حل مطمئن. برین دکتر تغذیه یا یه رژیم آنلاین بگیرین. از پیاده روی هم غافل نشین. 

موفق باشین عزیزان

آها راستی دمنوش گل محمدی برا لاغری فوق العاده س. حتی از دمنوش دکتر سینا که خیلی بهش اعتقاد داشتم هم بهتره. تازه باعث میشه تو دوره رژیم یبوست نگیرین. 

منم چند. روزیه مصرف میکنم و. تنها عوارضش بیخوابیه که البته شب اول نخوابیدم کلا شب دوم بهتر. شدم و پن ...

سلام عزیزم ..درچ حالین فرقی کردین باگلوریا؟؟؟؟؟

خوشبختی شاید توصفحه بعدی باشد..نبند کتابو🧡
دوستان از این قرصا استفاده نکنین. من خودم بعد از زایمان و شیردهی وزنم رسیده بود به 85. زانو درد گرفت ...

ببخشید ورزشم داره؟؟؟ مدل رژیماش چجوریه؟ برنج واینا داره؟؟

ببخشید ورزشم داره؟؟؟ مدل رژیماش چجوریه؟ برنج واینا داره؟؟

لیمومی و دکتر کرمانی هر دو پیاده روی دارن. لیمومی میگه روزی 35 دقیقه و دکتر کرمانی 2 تا نیم ساعت یکی صبح و یکی عصر. هر دو برنج 3 بار در هفته دارن. بقیه روزا غذای نونی دارن. مثل کباب شامی یا سینه مرغ کبابی یا ماهی کبابی. البته ماکارونی جزو اون 3 روز برنجی محسوب نمیشه. پس سه روز برنج یه روز ماکارونی و 3 روز غدای نونی. البته نیاز به ترازو دارین. چون غذاهای نونی حتما باید وزن بشه. 3 وعده صبحانه نهار شام و یه میان‌وعده داره. در صورتی که مشکل یا بیماری داشته باشین بر اساس همون بهتون مکمل یا رژیم خاص میدن. مثلا برا ریزش موی من بهم مکمل دادن. نگران گرسنگی نباشین. غذاها اولش اونقد زیاده که شک می کنین جزو رژیم باشه. مثلا از 13 قاشق برنج براتون شروع میشه و تو هر دوره یه قاشق از برنجتون کم میشه. از همه بهتر وقتی بهتون رژیم میدن دستور پخت به صورت رژیمی هم براتون ارسال میشه. 

البته تمام اینایی که من گفتم در رابطه با لیمومی. چون هردو رژیمو داشتم به همه توصیه می کنم از لیمومی استفاده کنن. چون رژیم دکتر کرمانی یه رژیم کامپیوتریه.

لیمومی و دکتر کرمانی هر دو پیاده روی دارن. لیمومی میگه روزی 35 دقیقه و دکتر کرمانی 2 تا نیم ساعت یکی ...

من کرمانی رفتم بدنبود نتیجه گرفتم بعد زایمانم فرشچی رفتم عالی بود و بعد زایمان دومم کالری شماری عالی بود..اما صورتم لاغر میشد...الان ۴یا ۵تا دوست دارم کم شم

گلم با گلوربا چقدرکم کردی

حدود ۶ کیلو

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 

سلام دوستان ، خوبید ... به نظرم گلوریا مصرف نکنیدا ، مجیک اسلیم ، ادیوس و گلوریا خیلی خطرناکن ... من چند سال پیش مجیک استفاده کردم به شدت عصبی میشدم و تپش قلب میگرفتم ...

بعد ترجیح دادم کالری شماری کنم و پیش کارشناس تغذیه اینا برم ... الان هم رژیم میگیرم ولی نه خیلی سخت ، یکم رعایت میکنم و اینکه از سایت karen_pharma# مشاوره گرفتم ... مکملهاشون خیلی خوب جواب میده ... تقریبا میتونم بگم محصولاتشون خیلی پر فروشه ، تو همه داروخانه ها هم پیدا میشه ... عوارض جانبی مثه تپش قلب و اینا نداشته ... 

2790
2778
2791
2779
2792