2777
2789
عنوان

خانوما دیدتون نسبت به مرگ چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 102 پست
خب این هم هست اما جواب شما همون نتیجه ست که برمیگرده به نوع عمل..یک ادم هرچقدر باهوش باشه درمورد خلق ...

بر میگرده به عقل و اعمال ادمیت

پرواز را به خاطر بسپر پرنده مردنی است# فروغ فرخزاد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب این هم هست اما جواب شما همون نتیجه ست که برمیگرده به نوع عمل..یک ادم هرچقدر باهوش باشه درمورد خلق ...

من که این نتیجه رو نمی‌گیرم ولی بهرحال مهم آدمیت که اکثر انسان ها روش تفاوق دارن.

خوش آنکه نام نکوئی بیادگار گذاشت
که عمر بی ثمر نیک، عمر بی ثمریست

کسیکه در طلب نام نیک رنج کشید
اگر چه نام و نشانیش نیست، ناموریست

#پروین_اعتصامی

خودت چی فکر میکنی خدا به ما حق انتخاب داده خودمون تصمیم می گیریم ادم خوبی باشیم یا ادم بدی

خدا حق انتخاب داده ..ولی خب اینم گفته که اگه راه راست رو بری جات بهشته ..ولی اگه راه بد رو بری به خودت ظلم کردی و جات جهنمه ...خب ماهم چون بهشت میخواییم باید کار خوب انجام بدیم دیگه ..

خوب نظر شما محترمه ولی چیزی برای ترس وجود نداره مرگ درواقع مثل یه تاریکی مطلقه که جون ادمو میبلعه&n ...

خب من چون یه بار فیریک زدم رو حس مرگ الان برام خیلی ترسناکه چون فک میکنم اون شکلیه 

وگرنه منم قبلش نمیترسیدم زیاد 

قبل باز کردن دهنمون به بول شتی که قراره ازش خارج بشه فکر کنیم 🤡
من که این نتیجه رو نمی‌گیرم ولی بهرحال مهم آدمیت که اکثر انسان ها روش تفاوق دارن. خوش آنکه نام ن ...

بله چه زیبا گفته زنده یاد پروین اعتصامی

خب من چون یه بار فیریک زدم رو حس مرگ الان برام خیلی ترسناکه چون فک میکنم اون شکلیه  وگرنه منم ...

سعی کن فکرتو زیاد مشغولش نکنی و از زندگی لذت ببری وهر موقع زمان خواست اجل به سراغت میاد و دست تو نیست

الان میدونی تفسیر این حرف شما چیه، یعنی ترجمه اش. داری میگی اگر اینجوری نباشه عادلانه نیست و مگه مم ...

خود خدا توی قران گفته که خدا با عدلش با بندگانش برخورد میکنه..پس اینهمه ادم به ناحق کشته میشن یعنی قاتلشون هیچ سزایی نداره؟؟فکر کنم تو از اونایی هستی که راحت ادم میکشی .😐

من که این نتیجه رو نمی‌گیرم ولی بهرحال مهم آدمیت که اکثر انسان ها روش تفاوق دارن. خوش آنکه نام ن ...

اینکه من گفتم برمیگرده به عمل ادما..ادمیت و انسانیت در عمل اورده نمیشن؟

و دین که مهمترین عامله در انسانیت...

کسی که بدون اهمیت دادن به دین بگه مهم انسانیت هست و ادمیت...اون برنامه درست زندگی برای ادمیت داشتن رو دنبال نمیکنه..مثل کسی که هر عملی انجام میده حتی درست ولی وقتی معتقد نیست در پایان نتیجه ای هست پس بازخوردی بهش برنمیگرده

الان میدونی تفسیر این حرف شما چیه، یعنی ترجمه اش. داری میگی اگر اینجوری نباشه عادلانه نیست و مگه مم ...

خب اول میگفتی به خدا و قران اعتقاد نداری من اینقد خودمو خسته نکنم عزیزم

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

بر میگرده به خودت نازنینم بهت پیشنهاد میکنم کتاب مرگ و فلسفه اثر جف مالباس و روبرت سی سولومون رو بخونی