2789
لابد به صلاح خدا نیست.منم تو حکمتش موندم دیگه

نمی‌دونم دفه پیش اولین دفه با یکبار اقدام بهم داد...😭😭اما مشکل داشت😭😭😭حالا هم لابد نمی‌خواد بده😭

صلوات برای فرج آقا امام زمان(عج)یادت نره

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بدتر اینکه بعد این همه انتظار باردار بشی. و سقط کنی😢 هنوزم گاهی اوقات فکر میکنم حامله ام هنوز

منم تجربه کردم هنوز افسردگیش ولم نکرده

نمی‌دونم دفه پیش اولین دفه با یکبار اقدام بهم داد...😭😭اما مشکل داشت😭😭😭حالا هم لابد نمی‌خواد بده ...

خدا بزرگه انشاالله به زودی سالمشو میده

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا
شوهرم نمیخواد جگر گو‌ششو به کی بگم هنوز نیومده نمی‌خوانش کاش منم باهاش بمیرم طاقت ندارم

ای خدا😭😭😭😭مگه میشه😭😭😭

منم تجربه کردم هنوز افسردگیش ولم نکرده

منم دوبار سقط داشتم این سری قلبم داشت بچه م 😔

حالا بدش اینه شش ماه باید جلوگیری کنم😞

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

منم دوبار سقط داشتم این سری قلبم داشت بچه م 😔 حالا بدش اینه شش ماه باید جلوگیری کنم😞

منم جنسیتشم معلوم بود...‌‌‌‌‌هشت ماه گذشته

اون که حسش نمیکنه تو دل منه من حسش میکنم میفهمم یک موجوده وجود داره اون هیچی نمی‌فهمه که ای خدا 😭😭

مگه میشه انسانه باهاش صحبت کن خدا قهرش میگیره...برکت از زندگیتون می ره

منم جنسیتشم معلوم بود...‌‌‌‌‌هشت ماه گذشته

ای جان 😢

مال من ده هفته بود کوچولو بود هنوز

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...