2777
2789
عنوان

پسر جاریم😏

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 78 پست

کاری به رابطه ندارم ولی بچه ی دیگران مسئولیت داره خدایی نکرده اتفاق بدی براش بیوفته با توجه به اینکه بچه ی شلوعیه اونوقت همون جاری میاد اینارو جر میده.بعد ببینم نی نی سایتی اونوقت چی میخوان بگن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اصلا  قبول نمیکنه   خیلی رومخو پرروا

به مامانش بگووو . 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤
بچس گناه داره  خب بیاد چی میشه  یکم مهربون تر  اگه باهاش رفتار بدی داشته باشی تا ا ...

میخوام دوست نداشته باشه 

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن تا خدا  اگه مصلحت میدونه یه کوچولوی سالم  بزاره تو دلم🤗👨‍👩‍👧💔❤

خدا ازین عروسا نصیب هیشکی نکنه خب بچه عاشق داییشه😐

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁

من تنها در صورتی بچه هامو به دیگران میدم که واقعا مجبور باشم.ولی اینکه کسی بیاد خونم بچمو بندازم گردنشون خیلی بده.حتی بچه هام خواهرشوهرمو خیلی دوست دارن ولی تمام سعیمو میکنم که اذیتش نکنن 

یکم دلتو گند کن عزیزم بچس خب واقعا این حجم از نفرت برای یه بچه رو درک نمیکنم بچه ها مثل فرشته پاکن چ ...

من کاری ندارم فرشتس یا چی 

فقط دوستدارم کنترلش کنم  نیاد چون منم حق دارم باهمسرم تو مسافرت خوش بگذرونم نه اینکه  بچه دیگران کلا اعصابمو خرد کنه   

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن تا خدا  اگه مصلحت میدونه یه کوچولوی سالم  بزاره تو دلم🤗👨‍👩‍👧💔❤

درسته بچه اس...ولی خوب بچه دیگرانو این ور اون ور بردن مسئولیتم داره آخه همه چی پای اینا میشه.همش باید مواظبش باشن چون امانته..دونفری میرن خیالشون راحت تره

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️

حالا صاحب نداره بعد ک هدای نکرده اگ انگشتشم برید صدتا صاحب پیدا میکنه .کاری به تو خونش ندارم به هرجال شاید عموشو دوس داده ولی بیرون به هیچ وجه نبرید بچه مردم به هرحال به شوهرتم رک بگو خدای نکرده اگ از همون کوهنوردی که میرید خدای نکرده افتاد پایین چی به هرحال بچس حالیش نیست یا براش میتونی یه عالمه کادو بخری مثل مدادرنگی واینا سرگرمش کنید همونجا 

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣

گریه اونو درنیارید 

تو روی بچه بهش بی اعتنایی نکنید ضایع بشه

ازتون منتفر میشه تا ابد

به مادرشوهر بگید  دوتایی میریم جایی

یا قالش بذارید یه جوری دیگه 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
اه جاری منم این مدلیه تا پسرم میره بغل عموش قیافه میگیره حیف محبت اون بچه به بچه هم حسادت میکنن  ...

من  کاری  ندارم بغلش بره یا چی 

میگم وقتی میام شهرستان     دوسدارم روزیکه میرم   جنگل 

دریا یاهرجای دیگه  بمونه پیش مامانش نه اینکه بامن بیاد 

بچه داریم تا بچه!

بچه بی ادب مسلما قابل تحمل نیس!

ک اینم بخاطر تربیت بد پدر و مادر هس

هی تویی ک بم فحش میدی من بات کل کل نمیکنم، در عوض همون لحظه ریپلای میکنمت و زیرش نی نی یار رو تگ میکنم   اگ نظرای من رو مخته دهن مبارکتو ببند پس