2821
2789
خب پس شما از من جلوتری  حالا من این هفته رو یه روز درمیون میرم

ان شاله من وشما مادر میشیم این ماه 

هورااااااا  

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
سری پیش ۷هفته سقط شد از شما چی؟؟؟؟

منم اول واسم مهم بود اما شوهرم میگه مهم اینه سالم باشه و بچه اول زیاد مهم نیست هرچی باشه خداروشکر 

من خودم پسر دوست دارم👼🏻👼🏻👼🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صلوات زیاد بفرس...سعی کن دایم الوضو باشی.... قران بخون  زیارت عاشورا بلاخره ایناهم بی تاثی ...

خیلی من به این چیزا اعتقاد دارم مخصوصا صلوات و ختم قرآن واقعا خیلی خوبه❤️

من اقدامم ۲۲ موعدمه سینه درد دارم کمردردو دل درد دارم میگیره ول میکنه درد تخمدونم دارم خداکنه باردار ...

انشالله که بارداری

عید قربان میشه تقریبا موعدت انشالله که عیدیتو میگیری و میشی یه مامان خوشگل

علائم دیگه ای نداری؟ مثلا با ماه های دیگه فرق داشته باشه

انشالله که بارداری عید قربان میشه تقریبا موعدت انشالله که عیدیتو میگیری و میشی یه مامان خوشگل علائ ...

انشالله چرا نوک سینه هام درد داره انگار زخم شدن رحمم هرازچندگاهی تیر میکشه  دل درد و کمر درد این ماه از ۱۰ روزقبله پری دارم بزاق دهانم زیاد شده صبحا تا ظهر دلم ی حالیه انگار ی چیز توگلوم گیر کرده 

لطفا لایک نکنید فقط ریپلای کنید 
به نظر منم نمیشه ولی خودتو با کارهای دیگه سرگرم کن سعی کن حواستو پرت کنی 

صب تا عصر سرکارم اونجاهم بعضی وقتا بهش فکر میکنم همکارمم هی میگه برو دکتر شاید حامله ای انگاربدتر توفکر میرم 

لطفا لایک نکنید فقط ریپلای کنید 
انشالله چرا نوک سینه هام درد داره انگار زخم شدن رحمم هرازچندگاهی تیر میکشه  دل درد و کمر درد ای ...

خب پس مثبت فکر کن به نظر من که خیلی علائمت شبیه بارداریه 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز