2777
2789
عنوان

💖دعا💖

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 142 پست
ب تعداد ماههای سن هر کدوم ازی سوره ها رو گفتن باید خونده بشه من 34 سالمه  لطفا برای ازدواج زو ...

عزیز دلم یک چیزی بگم انجام میدی?

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جانم خوشحال میشم راهنمایی بفرمایید

گلم ازدواج نکردن ما ممکنه که مانعی وجود داشته باشه . شما اینا رو انجام بدین ان شاالله مانعیم بوده باشه برطرف میشه . 

قبل از نماز مغرب و بعد از نماز عشا اینا رو بخونین . 

صلوات + توحید + فلق + ناس +توحید + بسم الله الرحمی الرحیم یا اللهُ یا رحمانُ یا رحیم یا ربَّ العالمین اِهدِنا الصِراط المُستَقیم + صلوات . 

به نیت باطل شدن سحر و جادو و دعا و دفع ظلم ظالمین و دفع حسادت حسود و دفع چشم زخم و دفع جن زدگی از خودت.  

به مدت 2 هفته بخون که اگر مانعی باشه کامل از بین بره گلم 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
سلام اجی گلم     ان شاالله همینطور که بانی خیر میشی عزیزم خدا حاجت دلتو باسلامتی بده مهربو ...

حاجتت روا دوست گل مهربونم من ارزوم حاجت روایی همتون هست

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

نصر325

ياسين 181

فتح 181

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

نصر381

ياسين 208

فتح 211

نصر384

ياسين 211

فتح 214

نصر389

ياسين 216

فتح 219