2777
2789
پس هیچ راهی نداره جز اینکه خودت بهش نگاه نکنی اصا مهم نباشه واست

آخه مگ میشه خودمو بزنم ب اون راه ته تهش ب روش نمیام گاهی

بهش گفتنی میزنه زیرش میگ نگاه نمیکردم یا میگ دست خودم نیست

چیزی واسه گفتن ندارم😊
آخه مگ میشه خودمو بزنم ب اون راه ته تهش ب روش نمیام گاهی بهش گفتنی میزنه زیرش میگ نگاه نمیکردم یا م ...

نگو بیشتر روش باز میشه ها. خودت یه بار الکی به یه مرد نگاه کن ببین چه حسی میشه. اگه گفت چرا نگاه کردی بگو حواسم جای دبگه بود اصلا. اما شاید یکمی به خودش اومد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگو بیشتر روش باز میشه ها. خودت یه بار الکی به یه مرد نگاه کن ببین چه حسی میشه. اگه گفت چرا نگاه کرد ...

امتحان کردم جواب نداده ناراحت میشه ولی بازم...

چیزی واسه گفتن ندارم😊
خوب کاری میکنی. منم خیلی حساسم. شوهرمم به شدت معاشرتی . گاهی نفسم بند میاد

آره ب خدا میترکم فامیلاشم انقد بی شعورن قبل ازدواج این باهاشون راحت بوده الانم ک الانه اینا دست میدن باهاش شوخی دستی میکنن هی بهش دست میزنن نمیدونم چی کار کنم از دست این یکیا دیگ

چیزی واسه گفتن ندارم😊
آره ب خدا میترکم فامیلاشم انقد بی شعورن قبل ازدواج این باهاشون راحت بوده الانم ک الانه اینا دست میدن ...

دقیقا. بچه دخترداییش... دختره 20 ساله شه. به شوهرم میگه دایی ... کم مونده بشینه رو پاش .. اَه .. حالم بد میشه

دقیقا. بچه دخترداییش... دختره 20 ساله شه. به شوهرم میگه دایی ... کم مونده بشینه رو پاش .. اَه .. حال ...

این نمونش خود دختر دائیش ۳۲,۳سالس خیلی حیوونه شوهرم میگ من  و این قبلا با هم مث خواهر برادر بودیم الان ک همش این میاد سمتم من چیکار کنم

چیزی واسه گفتن ندارم😊
این نمونش خود دختر دائیش ۳۲,۳سالس خیلی حیوونه شوهرم میگ من  و این قبلا با هم مث خواهر برادر بود ...

آره خواهر . میفهمم. بعضیهاشونم میخوان حرص آدمو دربیارن. چون من محجبه ام بیشتر میخوان حرصم بدن. البته من یه بار با گریه و غصه بهش گفتم. یکمی سعی کرد خودشو  بیشتر کنار بکشه. خواهر برادر چیه آخه؟؟ همه حرمتها رو با این اراجیف خراب میکنن. فامیلای ما هم خیلی صمیمی هستن ولی فهم و درک چهارچوب ها رو دارن. 

آره خواهر . میفهمم. بعضیهاشونم میخوان حرص آدمو دربیارن. چون من محجبه ام بیشتر میخوان حرصم بدن. البته ...

خدا لعنتشون کنه این موجودات مونث مزاحم و

چیزی واسه گفتن ندارم😊