2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشالا پسمل نااااز😍

عزیزم خونت خیلی گرم و صمیمیه

فقط جای تی وی و تغییر بده پشتش پرده نباشه دیوار باشه

اون فرشام که جمع کردی یه گوشه و لول بزار کنار دیوار به صورت ایستاده،محکم لول کن دورشو نخ محمکم ببند بعد تکیه بده به دیوار کنار کمد داخل اتاق

نیست در دیده ما منزلتی دنیا را                                ما نبینیم کسی را که نبیند ما را

چه خونه ی خوبی جای تی وی رو عوض کن و پشتی ها رو یکم جابجا کن میتونی زیر رو بچینیشون یکی دو تا گلدونم بزاری تو خونت عالی میشه

من خونه های خلوت و دوست دارم برعکس خونه خودم که همیشه شلوغه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه ها بس کنید دیگه حالا یه نفر یه چیزی گفت....

کافیه ...

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

توروخدا اسپند دود کن خیلی جیگرهههههههه یه ماچ گنده از طرف من بکن اصن اون لپشو گاز بگیر

😍20/4/99بود که بی بی چک زدم و مثبت شد😍.     ♥♥خداجونم مراقب کوچولوی توی دلم باش ♥♥❤خدایا مرسی که آرزوهامو دونه دونه براورد میکنی❤
منم واقعا حس کردم بنده خدا منظوری نداره ملت ما خدای جو دادن هستن . میان تذکر بدن خودشون بیشتر توهی ...

جالبه که راحتم میگن بی شعور .لال شو... فکر میکنن خودشون خیلی با شعورن فقط منتظرن بپرن به هم