2777
2789
عنوان

سنت یا عشق؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 41 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ازدواج کردم رفاه دارم پول هم خدارو شکردارم اماتجربه بهم ثابت کرده پول ضامن خوشبختی نیست پول رو میشه بدست اورداماعشق رونمیشه باپول خرید زندگی باعشق خیلی بهتراز زندگی بدون عشق هست درسته بعداز عقد مهرومحبت ببن زن وشوهر بوجود میاد اما با اولین دعوا وبحث دلت میگیره واحساس میکنی عشق واقعی یه چیز دیگست

ببخشید ی سوال🤔 یعنی هرکی خاستگارشو دوس نداشته باشه میشه سنتی؟یعنی احتمال اینکه خواستگار سنتی بیادو شما خوشتون بیاد متوجه بشید دوسش دارید سنتی حساب نمیشه دیگه؟

البته من به هیچ وجه چشم به پولش ندارم خودم تامینش میکنم خخخ حتی اگر دوسش نداشته باشم.

هرگز حاضرنیستم زن عشقم بشم که بخاطر مشکلات مالی و مشکلاتی که در پس اون به وجود میاد ازهم متنفربشیم و همدیگه رو تحمل کنیم

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

مثلا شما اقایون خیلی خوش جنسین باید یه صنم بدجنس مثل من باشه حقت ون رو کف دستتون بزاره😅😅😅😑

باشه باشه اصلا حقمونه😁😁😁

خدایا ممنون که داری مشکلاتمو حل میکنی😊😊😊

من هم خواستگار خیلی پولدار داشتم هم عشق بی پول 

با عشقم ازدواج کردم ..درصورتی که همه خواستگارام صد برابر از عشقم سر تر بودن

ولی عشق یه چیز دیگس  

من یعنی یه دونه صرفا جهت نمونه  
ببخشید ی سوال🤔 یعنی هرکی خاستگارشو دوس نداشته باشه میشه سنتی؟یعنی احتمال اینکه خواستگار سنتی بیادو ...

نخیر من منظورم این نیس

منظور من اینه که وقتی کسی که میاد خاستگاریت ولی تو هیچ علاقه ای نسبت بهش نداری باهاش ازدواج میکنی یا باکسی عاشقشی.

بعدشم شماکه میگی حلضر نیستی زن عشقت بشی که ابه خاطر بی پولی ازش متنفر بشی باید به حضورتون برسونم که اگه عشق حقیقی و واقعی باشه هیچوقته هیچوقت از عشقت به خاطر بی پولی متنفر نمیشی

نخیر من منظورم این نیس منظور من اینه که وقتی کسی که میاد خاستگاریت ولی تو هیچ علاقه ای نسبت بهش ندا ...

بله جریان همون شعارو اینا...خخخخ بیخیال موفق باشی

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن