2777
2789
عنوان

باز هم نصیحت من بزرگوار به شما بزرگواران 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 97 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای ازین ب بعد ب همه تاپیکا سر میزنم 

فکر نمیکردم عکس گذاشتنی باشه😂😁😀

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
بیشتر ببینید

مامانیک بذار😞الان نتم قط میشه

امضام واسه یه دوست که برام عزیزه لطفا نپرسید دیگه 😇من الان ماه هاست که ازت خبری ندارم😔 میدونی چقد برام عزیز بودی اما این رسم رفاقت نبود یهو بی خبر بذاری بری؟ 🥺امیدوارم یه روز امضامو بخونی بدونی که هنوز بهت فکر میکنم هنوز منتظرتم 🪷اگر روزی اومدی که من نبودم لطفا مثل همیشه مراقب خودت باش 🪷همیشه به یادتم رفیق مهربون اما بی وفای من😔🪽رسیدی به جایی که من واسه قلبم 🤍وصیت نوشتم 🦢...  همون چش درشته 👁👁سبزه بانمک 🫰🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/2253858 

بیشتر ببینید

نوای_کو_کو#  

معرفی_کتاب#  

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
بیشتر ببینید
درد چی داری مگه

قلبم درد میکنه سر املاکی کلاهبردار، شوهرم تو نشست قرارداده الان، برا همین استرس دارم خواستم حواس خودم پرت کنم 😔

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

😞فقط جدید بذار عکس عروسیتو دیدم 😁یکی دیگه میخوام

امضام واسه یه دوست که برام عزیزه لطفا نپرسید دیگه 😇من الان ماه هاست که ازت خبری ندارم😔 میدونی چقد برام عزیز بودی اما این رسم رفاقت نبود یهو بی خبر بذاری بری؟ 🥺امیدوارم یه روز امضامو بخونی بدونی که هنوز بهت فکر میکنم هنوز منتظرتم 🪷اگر روزی اومدی که من نبودم لطفا مثل همیشه مراقب خودت باش 🪷همیشه به یادتم رفیق مهربون اما بی وفای من😔🪽رسیدی به جایی که من واسه قلبم 🤍وصیت نوشتم 🦢...  همون چش درشته 👁👁سبزه بانمک 🫰🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/2253858 

بیشتر ببینید
قلبم درد میکنه سر املاکی کلاهبردار، شوهرم تو نشست قرارداده الان، برا همین استرس دارم خواستم حواس خود ...

😒😒😒کو

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بیشتر ببینید